JC Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 Właśnie otrzymaliśmy zdjęcie od przyjaciół z Hiszpanii. Czy mam coś jeszcze pisać..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Były Alpy, były Bedkidy, a będą Pireneje Przez najbliższe dni będę pisał jak spędzić ciekawe zimowe wakacje w Hiszpanii. No to lecimy!!! Mobilnie Jacek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 No nie wiem...nie wiem... czy będziesz pisał, już znalazłem jak się robi bana, tego wiecznego również:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Uważaj SB żeby Cię JC całkiem nie odłączył :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 (edytowane) Destynacja to może Baqueira Beret? Edytowane 9 Grudzień 2013 przez francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Dzień dobry, choć o tej porze to w Hiszpanii jeszcze jest noc SBbył w tych stronach to wie o czym mówię. To wielka zaleta nart w Pirenejech nie trzeba wcześnie wstawać, a można dłużej jeździć! Dzisiaj pierwszy, narciarski dzień w Katalonii. Na rozgrzewkę mała stacja Vallter 2000. Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Jeżeli będziecie w tych stronach polecam hotel Grevol w Llanars. Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Kruca fuks!: Jaką ten JC ma męczącą pracę.:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Dzień dobry, choć o tej porze to w Hiszpanii jeszcze jest noc SBbył w tych stronach to wie o czym mówię. To wielka zaleta nart w Pirenejech nie trzeba wcześnie wstawać, a można dłużej jeździć! Ja byłem po połowie stycznia i wyglądało to to tak że, o 8 rano było ciemno, a o 9 u góry pełna lampa, tak że tak czy siak po alpejsku, czyli na stok na 9, a jazda w słońcu faktycznie do 17, tak wyciągi działają, o 18 jest tak jak teraz u nas o 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Już jestem na stoku. Warunki... pokrywa śniegie od 130-150 cm na trasach! Załączam zdjęcie. Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Hiszpania Vallter 2000 to najbardziej na wschód wysunięta i najbliższa Barcelony (145 km) stacja narciarska w Pirenejach. Na narciarzy czeka 10,3 km przygotowanych stoków, 3,4 km tras freeride'owych oraz snowpark o długości 1.9 km. Na stoki dojedziemy dwoma krzesłami i trzema orczykami. Na początkujących i dzieci czeka specjalnie przygotowany stok usytuowany obok parkingu. Region jest doskonałym miejscem dla miłośników skitouringu. Skipass na jeden dzień kosztuje 25 euro dla dorosłch, 16 euro dla dzieci, a pociech poniżej 7 lat uszczuplą portfel rodziców o 5 euro. Mobilnie Jacek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Dzień dobry z Hiszpanii. Dzisiaj ruszam na narty w największym regionie hiszpańskich Pirenejów! Czeka na mnie 135km sztruksu :applause: w La Molina - Masella. Tu dopiero świta Mobilnie Jacek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Dzień dobry! Czekamy na wrażenia z dnia dzisiejszego oraz szczegółowy opis z Vallter 2000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Napewno wszyscy zazdrościmy JC BO pogoda w naszych górach nie za dobra a tutaj raj....:laughing:narazie do pracy rodacy i czekamy na sobotę-niedzielę:sorrow:pozdrowienia z kotliny kłodzkiej-lobby dolnośląskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 JC nas molestuje!:smile: To tak jakby pijoka wprowadzić do monopolowego, czy żołnierzom pokazać roznegliżowaną, piękną panienkę!:laughing: Mam nadzieję (Janek nie odbieraj mi jej!!!:angry:), że i na nasze stoki już niedługo zawita piękna słoneczna zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Kruca fuks!: Jaką ten JC ma męczącą pracę.:cheerful: Nie zapeszaj! Nigdy nie wiadomo,czy nie ma błota na parkingu... :stupid: :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Nie zapeszaj! Nigdy nie wiadomo,czy nie ma błota na parkingu... :stupid: :biggrin: Nie ma! Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Nie zapeszaj! Nigdy nie wiadomo,czy nie ma błota na parkingu... :stupid: :biggrin: Kwicoł by Ci odpowiedział tak; "Ka tu błoto-skała przecie" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 JC nas molestuje!:smile: To tak jakby pijoka wprowadzić do monopolowego, czy żołnierzom pokazać roznegliżowaną, piękną panienkę!:laughing: Mam nadzieję (Janek nie odbieraj mi jej!!!:angry:), że i na nasze stoki już niedługo zawita piękna słoneczna zima. Jestem na głodzie, do mojej niedzieli narciarskiej zostały 4 dni. Chyba jak to prawdziwy mężczyzna :tongue: pójdę do sklepu narciarskiego i sobie coś kupię na poprawę nastroju. Może pilnik albo imadełko :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Gdy u nas już ciemno wszędzie w La Molina wciąż piękny dzień. Wdrapaliśmy się na 2537m skąd podziwiamy przepiękny zachód słońca. Przesyłamy zdjęcia i dawkę słonecznej energii! Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Słońce schowało się za horyzontem, ale ciągle jest jasno . Teraz kolacja, a później... narty! Jazda z czołówkami - czad! Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Wlasnie skończyłem drugą zmianę Jazda tylko przy świetle księżyca... bezcenna! Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Wlasnie skończyłem drugą zmianę Jazda tylko przy świetle księżyca... bezcenna! Mobilnie Jacek Nie ma problemu z taką nocną jazdą? Ośrodki zazwyczaj zamykają stoki i ratrakują... :eek: Ale domyślam się,że było warto! :proud: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Kurna, ale jakość fotek słaba.... Rozumiem, że z fona, ale jakość jak z Blackberry z 2005 roku. Poza tym zazdroszczę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Nie ma problemu z taką nocną jazdą? Ośrodki zazwyczaj zamykają stoki i ratrakują... :eek: Jacek wychylił z 5 browarów, no i kto by mu zabronił się tak zabawić :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi