Gość Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 No jeśli tak to super miejscówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 (edytowane) Zimy w Dolomitach nie widać, dobrze że trochę sztucznego białego na trasy nasypali Edytowane 2 Grudzień 2016 przez Jeeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Dzień dobry z Krozplatzu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Dzisiaj na Kronplatzu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2016 No dobra, kolejny dzień w pracy . Ośrodek, który lubię najbardziej ze wszystkich, czyli ... w którym jestem pierwszy raz [emoji6] Ratschings-JaufenTaka kanapa będzie na Julianach w Szczyrku 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 5 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2016 Nadajesz równolegle z profilem Południowy Tyrol - Inne Włochy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 W delegacji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 W tym miejscu nie jeździłem od 12 lat. Jestem bardzo ciekawy co się zmieniło. Daleko do kolejki nie mam - widok z hotelowego balkonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 W tym miejscu nie jeździłem od 12 lat. Jestem bardzo ciekawy co się zmieniło. Daleko do kolejki nie mam - widok z hotelowego balkonu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 troszkę zmieniła sie stacja kolejki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 No troszkę się zmieniło - poza połączeniem obu części Wagrain poziomą koleją linową powymieniali trochę starych krzeseł w tej części Salzburger Sportweltu na nowsze - już chyba tylko 1 wolne niewyprzęgane krzesełko zostało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2016 Dzień dobry. Czas sprawdzić zmiany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Ruszyłem śladami SB [emoji41] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 14 minut temu, JC napisał: Ruszyłem śladami SB A SB ani widu ani słychu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 A SB ani widu ani słychu! [emoji185] Okopał się miedzy kwiatkami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 W dolinie Stubai sypnęło. Zapowiada się ładny dzień na lodowcu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Warunki na lodowcu znakomite 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 Dzisiaj w Niemczech musi jakieś święto, bo nawet samolot nam umyli przed odlotem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 (edytowane) Odnalazł się. Faktycznie w kwiatuszkach Całkiem ładne te "kwiatuszki". Edytowane 17 Marzec 2017 przez SB 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 Musiałem poprosić SB o interwencję. Ponieważ suma moich umiejętności i czas przeznaczony na edycję posta przyniosły niepożądany efekt. Teraz jest nieco lepiej,aczkolwiek nie tak to miało wyglądać. @Aressi luźno rzucił,że o SB - A SB ani widu ani słychu! @JC stwierdził,że - Okopał się miedzy kwiatkami ...a ja GO odnalazłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 Faktycznie! SB jako żywo! No to wszystko jasne! Ciekawe czy napisze relację? A może raczej fotorelację! Bo widać, że - jak to się mówi po narciarsku - trafił mu się warun! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2017 Gran Risa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2018 Tym razem, tak się złożyło, że Nowy Rok powitałem w Alpach, a dokładnie w Soelden. Ostatni dzień 2017 wyglądał tak... 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 1 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2018 Jacek oby cały rok upłynął Ci w takich okolicznościach przyrody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi