woocash Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 (edytowane) http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/beata-szydlo-na-nartach-warunki-bardzo-dobre,1500741.html Edytowane 6 Marzec 2016 przez SB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Technika dupy nie urywa, ale miła aparycja, szczery uśmiech i wylewność w konwersacji już tak:stupid: Usta w podkówkę, Bogusia Lindę w tej kwestii bije na pysk:tongue: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Pani Premier w kolejce stoi jak wszyscy czyli w porządku. Widać, że Istebna i Zagroń to ulubione miejsce naszych rządzących niezależnie od opcji politycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Widać, że Istebna i Zagroń to ulubione miejsce naszych rządzących niezależnie od opcji politycznej. Myślę że to ma związek z prezydencką rezydencją mieszczącą się w Wiśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 narty z Prezydentem SB czy to prawda ze wygrałes licytacje na spędzenie 1 dnia na nartach z Prezydentem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Obecnym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 SB czy to prawda ze wygrałes licytacje na spędzenie 1 dnia na nartach z Prezydentem .... Nic mi o tym nie wiadomo, a jeśli tak, to oddam obłąkanemu za darmo :tongue: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 (edytowane) SB czy to prawda ze wygrałes licytacje na spędzenie 1 dnia na nartach z Prezydentem .... Obecnym??? A to My mamy Prezydenta? : Dobrze dobrze,już nic nie piszę... :tongue: Edytowane 24 Styczeń 2016 przez johnny_narciarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 :biggrin: - No johnny - uwazaj, bo trzeba robic wszystko zgodnie z poszanowaniem obowiazujacego prawa:wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 SB czy to prawda ze wygrałes licytacje na spędzenie 1 dnia na nartach z Prezydentem .... to ma być kara ? czy nagroda ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 W sumie to ciekawe, że osoby, które są przeciw polityce na forum (dzięksy pod wpisami z takim "protestem" lub osobiste wpisy) ostatnio najwięcej o niej piszą! :eek: I nie chodzi mi tylko o ten wątek. Jak o polityce pisał Bumer i MOSTOSTAL, to większość się rozpisywała, że to forum NARCIARSKIE a nie polityczne. :shocked:: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 W sumie to ciekawe, że osoby, które są przeciw polityce na forum (dzięksy pod wpisami z takim "protestem" lub osobiste wpisy) ostatnio najwięcej o niej piszą! :eek: I nie chodzi mi tylko o ten wątek. Kiedy w tytule jest "Pani Premier",wątek już tytułem zahacza o politykę. Albo usuwamy takie wątki,albo pozwalamy im istnieć takimi,jakimi są - tak uważam. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Kiedy w tytule jest "Pani Premier",wątek już tytułem zahacza o politykę. Albo usuwamy takie wątki,albo pozwalamy im istnieć takimi,jakimi są - tak uważam. : Jeśli takie wątki powstają, to lepiej już się skupić na technice/ocenie jazdy Pani Premier. Inaczej po prostu się "zaśmieca" forum (też kilka razy tego typu posty wstawiałem, więc nie jestem wcale "czysty" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Jeśli takie wątki powstają, to lepiej już się skupić na technice/ocenie jazdy Pani Premier. Inaczej po prostu się "zaśmieca" forum (też kilka razy tego typu posty wstawiałem, więc nie jestem wcale "czysty" .[/quote Na czym tu się skupiać, Pani Premier nie Jest narciarką z sercem i to widać:frown::,NIC NIE WIE O NARCIARSTWIE I punkt.Pojechała na narty, bo premierplus jej kazał,Prez. Duda też był przed wyborami, ciekawe kto kupił narty Prez.POL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 25 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Kiedy w tytule jest "Pani Premier",wątek już tytułem zahacza o politykę. Albo usuwamy takie wątki,albo pozwalamy im istnieć takimi,jakimi są - tak uważam. : Gwoli ścisłości - w tytule nie ma "Pani":wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Gwoli ścisłości - w tytule nie ma "Pani":wink: Premier na nartach ....Pani Beata Szydło jest premierem i udaje że jeździ na nartach, głupa woocah nie rżnij.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 25 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Premier na nartach ....Pani Beata Szydło jest premierem i udaje że jeździ na nartach, głupa woocah nie rżnij.pozdroA emotikonkę widział? Jak tak i dalej nie rozumie, to może poprosi kogoś dorosłego o wytłumaczenie:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Jednak zabiorę głos. Co z tego jak Beata Szydło jeżdzi na nartach? Jeżdzi jak jeżdzi, jej sprawa ( zresztą podobnie jak moja żona). Znaczna większość kobiet tak nie potrafi. Są tu tacy, którzy głoszą jakieś tezy dodając "tak uważam". A skoro tak uważają, to jedynie oni rację mają i do swych .... głów nie dopuszczają mysli, że można inaczej. Pilnujcie lepiej swoich kobiet ( chłopów) jak idziecie na narty, polowanie, itp. a nie obywatelki Szydło Beaty, kiedy ta z własnej, lub rodziny woli, bo .... wam do tego, idzie pojeżdzić na nartach. Są tu tacy, którzy lekceważą osobę piastującą najwyższą funkcję w państwie. Chyba dlatego bo jest słowiańskiego pochodzenia i nie jest agentem. Aha, umie też pisać, w przeciwieństwie do niektórych kłujących w oczy obrazów z tego forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Jednak zabiorę głos.... Andrzeju, chyba jesteś zbytnio przewrażliwiony. O poprzednich (Kwaśniewski, Komorowski czy Tusk) też były watki, lub się w nich przewijali. O nich również nie wyrażano się w superlatywach (szczególnie o technice jazdy). Cóż taki jest świat. Jak jesteś na świeczniku to musisz się liczyć z tm, że cię widać. A skoro cię widać to będą o tobie "pisać" i to nie zawsze dobrze. Pozdrawiam PS: Pani Premier również zdarzył się ostatnio błąd ortograficzny, może nie na miarę "bulu" ale jednak. Tak, że więcej dystansu proponuję. Wszystkim bez wyjątku. Będzie przyjemniej. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Obecni rządzący okazali się dużo lepszymi narciarzami /Pani Premier, Pan Prezydent/ niż ich poprzednicy.:happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Obecni rządzący okazali się dużo lepszymi narciarzami /Pani Premier, Pan Prezydent/ niż ich poprzednicy.:happy: Pan Prezydent na pewno. Z Panią Premier to nie jest już takie oczywiste. Z mojej jednak perspektywy ważniejsze jest to aby okazali się lepsi od poprzedników w rządzeniu naszą piękną Ojczyzną. Ale na to, to muszę jeszcze poczekać. Choć niestety muszę przyznać. że mam coraz więcej obaw. Jak to mówią "Pożywiom uwidim" Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Obecni rządzący okazali się dużo lepszymi narciarzami /Pani Premier, Pan Prezydent/ niż ich poprzednicy.:happy: Akurat od nich oczekuję, aby byli lepsi w dziedzinie, do której zostali wybrani... Ich narciarstwo mnie ni ziębi, ni grzeje :redface: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 W dziedzinie w której zostali wybrani deklasują poprzedników.:smile: , pewnie masz inne zdanie to zamiast na narty możesz iść na manifestacje KOD.:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 W dziedzinie w której zostali wybrani deklasują poprzedników.:smile: , pewnie masz inne zdanie to zamiast na narty możesz iść na manifestacje KOD.:stupid: Chyba masz zbyt wybujałą fantazję, bo wyczytałeś sobie z moich słów to co chciałeś : bez komentarza, zamykam temat ze swojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 W dziedzinie w której zostali wybrani deklasują poprzedników...... Również to zauważyłem. Nie jestem jednak przekonany czy to dla nas dobrze czy źle. Drugiej części wypowiedzi pozwolisz, że nie skomentuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi