jodek1 Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 (edytowane) Na ostatnim wyjezdzie spotało mnie coś niesamowitego i od tego chcę rozpocząć swoję realcję ..... zobaczcie sami !!!! Link do youtube : Cuda w Solden Film do pobrania : VID_20161128_104630.3gp sam wyjazd opiszę szczegółowo jutro Edytowane 30 Listopad 2016 przez jodek1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Zapowiada się ciekawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 (edytowane) W Ischgl byl tydzien lampy. Ja jade w piatek i od tego dnia zapowiadane sa opady sniegu i zachmurzenie Jakos sie tym nie martwie Tux wyglądał tak w tym tygodniu Edytowane 1 Grudzień 2016 przez artix 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 2 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 (edytowane) Dwa pierwsze dni spedziłem na nartach w Gurglach, ludzi mało , na dole zielono - wszystkie zjazdówki otwarte, była słaba pogoda duzo chmur, mgła , padający śnieg , słaba lub żadna widoczność, otwarty praktycznie cały osrodek (99/110km) jednak wiele tras otwartych jest wąsko (50 metrów a nie 100 ) , na dole miekko na górze idealnie. w dwa dni zrobiłem w sumie 80 km więc szału nie było .... Ponizej kilka zdjęc z gurgli Dwa ostatnie dni spedziłem w Solden - które były kompletnie odmienne piekna pogoda, dużo śniegu , mrożno , mały wiatr - idealnie do jazdy, oprócz zjadówek otwarta wiekszośc cześć osrodka 90/144km ,rano stok mocno zmrożony po 14 robiło się na niższych trasach miekko ale nadal bardzo dobrze , ludzi bardzo mało dlatego na mniej uczeszczanych trasach sztruks był do zamknięcia ośrodka , w dwa dni zrobiłem 130 km więc było fajnie Podsumowując dwa pierwsze dni były słabe przez pogodę dwa ostatnie to lampa i sztruks Poniżej kilka zdjęc z Solden: Na koniec podziekowania za kolejny udany wyjazd dla Jaro i Krzycha Edytowane 2 Grudzień 2016 przez jodek1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Ale miałeś pogodę i warunki w Solden Takiego czegoś życzę każdemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi