FerraEnzo Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Witajcie, chciałbym do swoich butów dokupić spoilery (plastik między skorupę a buta). Czy ktoś orientuje się gdzie można takie coś kupić ? Znalazłem tylko na francuskiej stronie http://skibox.fr/en/kit-spoiler-head-raptor-chaussures-de-ski-de-course-7025.html?___from_store=fr#.WG0psH0qIo1 Konkretnie potrzebuję spoilery do head raptor rs 120. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Ja bym zapytał w punktach partnerskich Head racing. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 4 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Jesteś gość! W Windsporcie na Zakopiance mają! Dzięki za logiczne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 1 hour ago, FerraEnzo said: chciałbym do swoich butów dokupić spoilery (plastik między skorupę a buta). ja bym jeszcze sprawdził Kraków-sporta, mają to samo, ale taniej i tak z ciekawości - nie było ich razem z butami, bo do moich dodali ? (model 140) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaddy Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 35 minut temu, Plywak napisał: i tak z ciekawości - nie było ich razem z butami, bo do moich dodali ? (model 140) Się wtrącę, bo sam miałem ten problem jak kupowałem dokładnie te same buty. Niestety do RS120 nie dają, ja za to poprosiłem Bikershop (gdzie kupowałem buty), żeby załatwili mi spojlery z centrali z Head'a. Kosztowały z tego co pamiętam 60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 4 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Dokładnie jak napisał @Shaddy do 120 nie było. W Kraków Sport chcieli żeby im wysłać maila z zapytaniem, ale stwierdzili że załatwić same (oddzielnie) może być trudno. Wtedy napisałem na forum i za namową christofa zadzwoniłem do Windsport. PS. Czuć jakąkolwiek różnice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaddy Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Czuć. Pozycja bardziej pochylona do przodu, a ja dodatkowo mam bardzo "wąskie" łydki więc dzięki spojlerom but znacznie lepiej trzyma w górnej części. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 4 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Heh z głupa spojrzałem na stare buty (nordica) i były tam spoilery na rzepę. Nigdy nie zwróciłem na nie uwagi. Jak one się mają do tych dedykowanych dla Head ? Chodzi przede wszystkim o grubość. Założyłem na buty i jest ok, tymczasowo będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 (edytowane) moje spoilery wyglądają tak: myślę, że nie powinno być znaczących różnic, a może nawet są cieńsze Edytowane 5 Styczeń 2017 przez Plywak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 5 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Dzięki Pływak za fotki! Konstrukcyjnie wyglądają tak samo. Dzisiaj w nich jeździłem i było fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaddy Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 23 godziny temu, FerraEnzo napisał: Heh z głupa spojrzałem na stare buty (nordica) i były tam spoilery na rzepę. Hehe, pierwsze próby również odbywałem na tych spojlerach tyle, że ukradłem je z butów żony Te Head'a są bardziej plastikowe, Nordica zaś gumowe. W użyciu zaś nie zauważyłem różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Dnia 4.01.2017 o 20:23, FerraEnzo napisał: Czuć jakąkolwiek różnice ? Nie spodziewaj się drastycznych różnic, ale ... Kiedyś tak dla eksperymentu usunąłem swoje i przez dwa dni szkolenia słuchałem zje... od instruktorki, że siedzę na tyłach (robię krzesełko). Wróciłem z klinami i ... moje uszy odpoczęły. A mnie się zdawało, że tylko moje grube łydki mają się bez nich lepiej :). Takie niby nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 A klamry do zapinania butów były, czy musiałeś dokupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 5 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 A ja właśnie mam szczupłą łydkę i też pomysł spoilerów wyszedł od instruktora. Nie wiem czy to ich zasługa czy jest jakiś progres, ale dzisiaj było znacznie lepiej (nie traciłem kontaktu z językiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 5 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 3 minuty temu, Bumer napisał: A klamry do zapinania butów były, czy musiałeś dokupić? Chciałem dokupić ale za drogie, dorobiłem z puszek po piwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi