bud Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Kto by mi wytłumaczył to że zostałem wyproszony z skiparku w tych nartach : http://www.evo.com/outlet/skis/k2-press-2012.aspx Ponoć złamałem regulamin wchodząc w takich nartach. Rozumiem że nie są to narty szerokie ale ich główne zastosowanie to właśnie jazda w parku. O co chodzi ? Mają tam poduszkę na którą wpuszczają wszystkich snowboardzistów z ostrymi kantami więc czemu takie ostre zasady dla narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Bo na CzG skipark to taki trochę prywatny plac zabaw znajomych królika , a to w przeważającej większości snowbordziści , więc jak zamienisz dwie deski na jedną to nie powinieneś mieć problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bud Napisano 27 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 Wiem że preferują tam deskę . Szkoda że tak rygorystycznie do tych nart podchodzą bo karnetu za 49 złotych nie można wrócić. O tym czy wejdziesz do parku czy nie dowiadujesz sie juz na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 (edytowane) Cześć Bzdura.Kto konkretnie Cie wyprosił, kojarzysz gościa jak wyglądał? Czasami są tam tacy co się sadzą ale nie mają na to najmniejszych papierów i trzeba ich tępić bo to nie Ci którzy ten park budują. Jakbyś miał następnym razem problemy poisz na priv. Warunek - musisz coś jednak skakać.;) Pozdro Edytowane 27 Luty 2017 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bud Napisano 28 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2017 Cześć . Młody gościu. Max 20 lat ale przyszedł od grupy starszych. Co do skoków to rzeczywiście rewelacji nie tworze. Pierwszą skocznie dopiero opanowałem i na poduszce zrobiłem raz obrót. Rozumiem że się źle jeździ wśród amatorów ale pierwsze kroki gdzieś trzeba stawiać Nie chce psuć parku dlatego pytam o te narty. Tak to sobie dedykuje że wąska talia pewnie niszczy wyskok ale w zasadzie to tylko moje przypuszczenia. Dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi