Narty - skionline.pl
Jump to content

Nocleg w Ski Amade na kuty

Jusik2002

Recommended Posts

1 godzinę temu, Jusik2002 napisał:

Czy naprawdę niczego nie polecicie ? To mój pierwszy wyjazd w ten rejon. Widziałem, że wielu z Was robiło relacje i napewno macie sprawdzone miejsca. 20 eur za dzień na osobę to chyba nie tak mało. Pzdr

Niestety 20 EUR to bardzo mało. Spróbuj u jakiegoś rolnika w tzw. Bauernhofie. Rozumiem, że godzicie się na konieczność dojazdów.

Spróbuj więc coś z tej listy:

https://www.schladming-dachstein.at/de/unterkuenfte/bauernhoefe 

Zrób sobie sortowanie po cenie i koniecznie sprawdź sobie na mapie gdzie co leży.

Edited by Cosworth240

4 godziny temu, Jusik2002 napisał:

Czy naprawdę niczego nie polecicie ? To mój pierwszy wyjazd w ten rejon. Widziałem, że wielu z Was robiło relacje i napewno macie sprawdzone miejsca. 20 eur za dzień na osobę to chyba nie tak mało. Pzdr

Pisząc że szukasz noclegu w SkiAmade to tak jak byś napisał że szukasz noclegu czy kwatery nad polskim morzem, czy Adriatykiem, trochę to porównanie jest przerysowane ale to coś mniej więcej w ten deseń :D.

Musisz doprecyzować gdzie konkretnie, czy w ogóle się orientujesz co to SkiAmade i jak to całościowo wygląda?

Jeśli nie to może by od tego zacząć....

Dopytywanie o konkretną kwaterę też nie ma żadnego sensu, bo nawet jak Ci ktoś poleci coś gdzie był rok dwa czy trzy lata temu to mało prawdopodobne żeby ta kwatera była wolna w terminie w którym się wybierasz.

Ja ze swojej strony mogę polecić wyszukiwarkę wagrain24, działa to bardzo fajnie, wysyłasz zapytanie z formularza na stronie, Twoje zapytanie aportem trafia pod wszystkie "strzechy" w koło Wagrain i każdy kto ma coś do zaoferowania wysyła już Tobie bezpośrednio na maila ofertę(oczywiście niezobowiązującą)

• 2 weeks later...

Jednak spokojnie można nadal ogarnąć nocleg w rozsądnej cenie. Troszkę wystarczy poszperać i popisać bezpośrednio do właścicieli i znajdują się oferty w bardzo rozsądnych cenach. Były całe domy za 1100-1300 EUR ale zdecydowaliśmy się na opcję za 2750 EUR za 6 osób dorosłych i 2 dzieci. Warunki super i do tego ze skipassami. Jak człowiek poświęci trochę czasu to znajdzie to czego szuka :)