Pati_84 Napisano 7 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2017 NIe mam pojecia co to za narty... Ktos pomoze ? Czy to sa freeride ? dostalismy je dla dziecka , ale chyba jednak pujda do sprzedazy .... Pisze K2 ale pozatym nic, nie wiem co to za model. MOze ktos ma takie ? albo wie jak znalesc ich dokladniejsza nazwe ? Maja ok 116cm dlugosci . Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2017 Cześć Przetłumaczę pytanie: Chodzi o to, że na nartach nie jest napisane jaki to model. Pewnie "pójdą" na sprzedaż ale mimo to, chcielibyście znaleźć taką informację... jako rozumiem. Podejrzewam, że nikt Wam nie odpowie na to pytanie. Nartka dla dzieci do zabawy - 200pln, ... może. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati_84 Napisano 7 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2017 orientujesz sie moze czy sa to narty do jazdy freestyle ? bo jak i z przodu tak i z tylu sa zaokraglone tak samo i na moje oko mozna nimi jezdzic do przodu i tylu a chyba nie kazde sa takie . jak fachowo nazywaja sie takie narty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 7 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2017 (edytowane) http://www.skionline.pl/sprzet/narty,08-09,k2,juvy,3495.html narty ; twin tip to te z zawiniętymi końcami... tutaj masz opis wystarczy poszperać Edytowane 7 Grudzień 2017 przez miraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati_84 Napisano 7 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2017 wlasnie szperalam i nie moglam znalesc stad postanowilam zapytac tutaj . dziekuje serdecznie za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 Może inaczej. Do czego Ci ta nazwa potrzebna? Bo jeśli na nich ma jezdzic dziecko -pierwsze kroki - to tylko sprawdź czy maja poprawny kształt ( np. brak śmigła lub pełnego rockera) i jakąś sprężystość i bedzie ok. Wyglądają na fajne nartki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati_84 Napisano 8 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 Potrzebna mi do tego, że chce je sprzedac .... ( faktycznie sa w swietnym stanie, jak nowe, malo uzywane ) Nie wiedzialam ile mniej wiecej sa warte , teraz znajac ich model juz sie zorientowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi