andrzej1982 Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 (edytowane) Kouty nad Desnou Dzisiaj odwiedziłem ten ośrodek. 2.10 h od Gliwic, 30 km od Głuchołaz. Do 10-tej,trasy z kilkoma narciarzami. Po 10-tej ilość umiarkowana , kanapa na 6 osób i 130 cm śniegu góra, 80 cm doł, zero kamienia i lodu. Trasy o długości powyżej 2 km, Ilość tras 11 km, otwartych 7,5 km, Trasy o szerokości 50 m W rejonie Jasienika, 10 podobnych stacji, Moja alternatywa dla Szczyrku,Wisły i Beskidu Slaśkiego + Żywieckiego Al Edytowane 21 Styczeń 2018 przez andrzej1982 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 I to jest dobra alternatywa ,podoba mnie się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Fajnie to wygląda , może kiedyś ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Z Gliwic 2.10 ? Czas z google czy Twój ? Kiedyś sprawdzałem z Chorzowa to wychodziło 3,5h licząc jazdę wąskimi drogami w CZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Bardzo sympatyczny, stosunkowo młody ośrodek. W lecie ciekawe miejsce na wycieczki piesze, zjazdy górskimi hulajnogami lub rowerowy downhill. W zimie można zrobić sobie urlop i w promieniu kilkudziesięciu minut jazdy samochodem jest kilka ciekawych ośrodków (Červenohorské sedlo, Ramzová, Praděd). Gdyby ktoś chciał Kouty "wirtualnie" sobie zjechać, to dwie czerwone trasy może sobie "obczaić" tu:: 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 8 godzin temu, paypal napisał: Z Gliwic 2.10 ? Czas z google czy Twój ? Kiedyś sprawdzałem z Chorzowa to wychodziło 3,5h licząc jazdę wąskimi drogami w CZ Gliwice, Krapkowice, Prudnik Głuchołazy, po autostardzie po 150 - 160 km/h, reszta dróg po 80-120 km/h, bez centrów miast. Wczoraj wyjazd o 6 rano, na miejscu 8:10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 A po drodze na Kouty, mijamy taki ośrodek: Cervenohorske Sedlo - 3 ciekawe trasy, 7,5 km łacznie, relacja bedzie w piątek, 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 1 godzinę temu, andrzej1982 napisał: Gliwice, Krapkowice, Prudnik Głuchołazy, po autostardzie po 150 - 160 km/h, reszta dróg po 80-120 km/h, bez centrów miast. Wczoraj wyjazd o 6 rano, na miejscu 8:10 Dzięki, czyli przy mojej jeździe będzie 3h :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Bardzo fajnie to wygląda! Dzięki za relacje! Muszę sprawdzić z ciekawości jak to daleko ode mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi