JC Napisano 3 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 Tym razem zapraszam Was do małego ośrodka narciarskiego, położonego w Południowym Tyrolu, we Włoszech. Niewielki ośrodek oferuje nieco więcej niż 20 km tras narciarskich, ale za to jakich!? Do swoich startów w Pucharze Świata przygotowywały się tutaj m.in. Lindsey Vonn i Mikaela Shiffrin. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbylo Napisano 3 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 Super miejsce. Tylko jak spamiętać te wszystkie kameralne ośrodki 😉 Reinswald (mało włoska nazwa) dodany do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 3 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 A ja nie wiem, czy bardziej zazdroszczę tych wyjazdów do miejsc gdzie kręciłeś vlogi, czy też takich przewodniczek - jak miałeś chociażby we vlogu 20. To znaczy chyba wiem :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 5 godzin temu, Zbylo napisał: Reinswald (mało włoska nazwa) dodany do listy Jak to we Włoszech :), to wynika z faktu, że to Południowy Tyrol, a tam wszystko po niemiecku. Po Włosku nazwa miejscowości to San Martino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 2 godziny temu, WojtekM napisał: A ja nie wiem, czy bardziej zazdroszczę tych wyjazdów do miejsc gdzie kręciłeś vlogi, czy też takich przewodniczek - jak miałeś chociażby we vlogu 20. To znaczy chyba wiem 😛 Sabine.... 😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 16 godzin temu, JC napisał: Sabine.... 😋 Jadę tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi