JC Napisano 19 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2019 Zachęcony reklamami w Internecie o treści "Największe Targi Narciarskie i Outdorowe w Polsce", wybrałem się do Nadarzyna pod Warszawą, aby sprawdzić, jak wygląda największa, zdaniem organizatorów, impreza narciarska w naszym kraju. Długo musiałem kluczy po halach targowych, aby znaleźć stoiska narciarskie. Czy było warto... sami zobaczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2019 Słabo to wypadło. O co mi chodzi: - stoisko Szklarska i Jakuszyce - minąłeś tylko, żadnej refleksji - stoisko Szczyrk - wywiad, pytanie o nowości a Pani opowiada to co już jest oraz zapowiada jedną niespodziankę, śmiech 😉 W Szklarskiej mogłeś zapytać jak się buduje nowa infrastruktura dla biegaczy w Jakuszycach. To też są narty. Elan obronił honor wystawców narciarskich ! Fajny wywiad 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Październik 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2019 9 godzin temu, MarioJ napisał: Słabo to wypadło. O co mi chodzi: - stoisko Szklarska i Jakuszyce - minąłeś tylko, żadnej refleksji - stoisko Szczyrk - wywiad, pytanie o nowości a Pani opowiada to co już jest oraz zapowiada jedną niespodziankę, śmiech 😉 W Szklarskiej mogłeś zapytać jak się buduje nowa infrastruktura dla biegaczy w Jakuszycach. To też są narty. Elan obronił honor wystawców narciarskich ! Fajny wywiad 🙂 Na stoisku Szczyrku mogłem porozmawiać z szefową IT, na stoisku Szklarskiej z dziewczyną od rozdawania folderów. Oprócz Elana i dystrybutora Leki i Kneissla nie było nikogo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi