JC Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2019 Zdjęcia z Obereggen 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2019 Ale męczysz Ja dopiero mam wyjazd w jedynie słusznym kierunku 10.01. Aż serce ściska Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laryzbyszko Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2019 (edytowane) Super fotki. IMO Latemar to jeden z najbardziej niedocenianych ośrodków w Alpach. Stoki są zawsze świetnie przygotowane, niezależnie od pogody, większość wyciągów to szybkie, wyprzęgane krzesła, a do tego wszystkiego mają tam bardzo dobrą ofertę gastronomiczną. Na cały tydzień pewnie by mi się znudziło, ale jako "odskocznia" od ośrodków wokół Sella Rondy, jak najbardziej polecam. Edytowane 19 Grudzień 2019 przez laryzbyszko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2019 2 godziny temu, JC napisał: Zdjęcia z Obereggen Ale masz nudną robotę , gdybyś jednak miał wakat, to ja nawet mógłbym zostać etatowcem dla takiego nudzenia się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2019 38 minut temu, Sariensis napisał: Ale masz nudną robotę , gdybyś jednak miał wakat, to ja nawet mógłbym zostać etatowcem dla takiego nudzenia się . Kilka razy zamieszczałem oferty pracy i...nie było chętnych. Widać praca mało interesująca. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2019 19 godzin temu, JC napisał: Kilka razy zamieszczałem oferty pracy i...nie było chętnych. Widać praca mało interesująca. Jeśli w najbliższych planach jest podróż i relacja z Snowmass, to możemy ponegocjować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 28 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2019 Jestem gotowy do pracy , nawet poduczę się swojego niemieckiego 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 28 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2019 Też zgłaszam się, kiedy i gdzie można złożyć cv? 😂😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi