Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rower uniwersalny

Spiochu

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj trochę autem trochę rowerem odwiedziłem tereny zielone Las Łagiewnicki dzięki któremu Łódź ma chyba najwięcej zieleni w mieście, Wznuesuebia Łódzkie, doceniłem rower górski jako miejski czytaj uniwersalny - opona na nasze nierówności daje komfort z górki świetna jazda. Na koniec Piotrkowska i Księży Młyn czyli moją dzielnia. Fotki z tej ostatniej wcześniej czasu nie było choć jesiennie i pięknie.

IMG_0179.jpeg

IMG_0173.jpeg

IMG_0169.jpeg

IMG_0172.jpeg

IMG_0171.jpeg

IMG_0170.jpeg

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
41 minut temu, sstar napisał:

Mietków i mój team;-)

IMG_9574.jpeg

IMG_9575.jpeg

IMG_9583.jpeg

IMG_9580.jpeg

IMG_9587.jpeg

IMG_9593.jpeg

IMG_9596.jpeg

IMG_9604.jpeg

IMG_9605.jpeg

IMG_9606.jpeg

Jana to śmieszy więc wpisując się w estetykę przytoczę może fragment z Jerome K. Jerome Trzech panów na włóczędze (rowerowej) choć u nas była i niewiasta...

Odpowiedzialna za takie właśnie ukształtowanie niemieckiego charakteru jest głównie szkoła. Tutejsze szkoły za swój najwyższy cel uznają bowiem uczenie posłuszeństwa. Posłuszeństwo to bardzo szlachetna cnota — w tym momencie zapewne mógłbym usłyszeć — to prawda, ale wszystko zależy od tego, co przez to rozumiemy. Niemiecka jego odmiana to niestety nic więcej niż uległość wobec każdego, kto odziany jest w uniform z błyszczącymi guzikami.

IMG_9697.jpeg

Edytowane przez sstar
  • Haha 1

Godzinę temu, zając napisał:

Wnioskuję o wydzielenie wątku @sstara np. "impresje rowerowe" (czy jak by tam autor chciał go nazwać) bo czasem ktoś może chciałby zapytać o rower jak w tytule, a post zaginie wśród miłych okoliczności przyrody widocznych na zdjęciach.

Nie jestem encyklopedystą. AI znajdzie. Kiedyś na dysku były foldery itp, obecnie jest bajzel, ale indeksowanie i inne mechanizmy bazodanowe pozwalają odszukać wszystko w ułamku sekundy. Takie czasy. O tempora o mores. Oczywiście admin może wszystko. A ja podczepiając się pod ten zacny wątek realizuję program ocalić od zapomnienia, nawet jak odrobinę w poprzek i nie prawomyślnie.

• Thanks 1
  • Haha 1

4 godziny temu, Capricorn napisał:

Wiesz jak jest jak mieliśmy kiedyś imprezy grillowe i gości z zagranicy, akurat Japończycy i to nie przypadek to szli do hotelu na sagę, przechodząc przez staw, mostka nikt nie szukał. Inne miejsce.

Edytowane przez sstar
  • Haha 1