sstar Napisano 28 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2024 Daleko nie trzeba od szosy… 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2024 Góra Bardzka. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2024 Tym razem czas specjalny… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2024 Wczoraj sentymentalnie do ziem przodków, choć nie człowieka z Janislawic mimo że adres się zgadza… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2024 Jizerka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2024 Różności… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 14 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2024 Ciągle rower - klocki z antymaterii choć shimano - park szczytnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 15 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2024 Wczoraj trochę autem trochę rowerem odwiedziłem tereny zielone Las Łagiewnicki dzięki któremu Łódź ma chyba najwięcej zieleni w mieście, Wznuesuebia Łódzkie, doceniłem rower górski jako miejski czytaj uniwersalny - opona na nasze nierówności daje komfort z górki świetna jazda. Na koniec Piotrkowska i Księży Młyn czyli moją dzielnia. Fotki z tej ostatniej wcześniej czasu nie było choć jesiennie i pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2024 (edytowane) Z dedykacją dla Wujota i jego rowerka, takie skojarzenie... wszystkiego dobrego na Nowy (20+25)^2 Edytowane 31 Grudzień 2024 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty To nie jest rower uniwersalny… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec (edytowane) Zdaje się, że koniec sezonu narciarskiego… ciężko powiedzieć, że początek rowerowego… Edytowane 10 Marzec przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień Tym razem wzgórza Trzebnickie Ligota i dalej… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień Mietków kąpiel - Świebodzice i kolej na pierogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień Mietków i mój team;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień (edytowane) 41 minut temu, sstar napisał: Mietków i mój team;-) Jana to śmieszy więc wpisując się w estetykę przytoczę może fragment z Jerome K. Jerome Trzech panów na włóczędze (rowerowej) choć u nas była i niewiasta... Odpowiedzialna za takie właśnie ukształtowanie niemieckiego charakteru jest głównie szkoła. Tutejsze szkoły za swój najwyższy cel uznają bowiem uczenie posłuszeństwa. Posłuszeństwo to bardzo szlachetna cnota — w tym momencie zapewne mógłbym usłyszeć — to prawda, ale wszystko zależy od tego, co przez to rozumiemy. Niemiecka jego odmiana to niestety nic więcej niż uległość wobec każdego, kto odziany jest w uniform z błyszczącymi guzikami. Edytowane 29 Kwiecień przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capricorn Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień W dniu 24.04.2025 o 17:45, sstar napisał: Tym razem wzgórza Trzebnickie Ligota i dalej… Ten pomost mnie zawsze fascynuje... bez barierki, nie za szerok, powrót z zakrapianego grila pod tą wiatą może być wyzwaniem:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień Wnioskuję o wydzielenie wątku @sstara np. "impresje rowerowe" (czy jak by tam autor chciał go nazwać) bo czasem ktoś może chciałby zapytać o rower jak w tytule, a post zaginie wśród miłych okoliczności przyrody widocznych na zdjęciach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień Godzinę temu, zając napisał: Wnioskuję o wydzielenie wątku @sstara np. "impresje rowerowe" (czy jak by tam autor chciał go nazwać) bo czasem ktoś może chciałby zapytać o rower jak w tytule, a post zaginie wśród miłych okoliczności przyrody widocznych na zdjęciach. Nie jestem encyklopedystą. AI znajdzie. Kiedyś na dysku były foldery itp, obecnie jest bajzel, ale indeksowanie i inne mechanizmy bazodanowe pozwalają odszukać wszystko w ułamku sekundy. Takie czasy. O tempora o mores. Oczywiście admin może wszystko. A ja podczepiając się pod ten zacny wątek realizuję program ocalić od zapomnienia, nawet jak odrobinę w poprzek i nie prawomyślnie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień (edytowane) 4 godziny temu, Capricorn napisał: Wiesz jak jest jak mieliśmy kiedyś imprezy grillowe i gości z zagranicy, akurat Japończycy i to nie przypadek to szli do hotelu na sagę, przechodząc przez staw, mostka nikt nie szukał. Inne miejsce. Edytowane 29 Kwiecień przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi