izydar Napisano 13 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2022 (edytowane) Mam do sprzedania 2 karnety 2-dniowe na ośrodek Czarna Góra w Stroniu Śląskim/Sienna Karnety ważne do końca sezonu tj. do 02-04-2022 Aktualnie jest niski sezon i koszt takiego karnetu to 200 zł. Od ceny sprzedaży odlicz sobie 10zł za zwrot karnetu w kasie czyli koszt realny to 150zł/1szt skipasu - można kupić 1 lub 2 Gwarantuję zwrot pieniędzy, jeśli byłby jakiś problem z karnetem (na podstawie pisemnego potwierdzenia/oświadczenia z kasy ośrodka z opisem przyczyny) Poniżej screen z mojego konta w sklepie CG na którym widać że karnety są opłacone. UWAGA - gwarantuję wysyłkę w tym samym dniu jeśli opłacisz do godz. 18-tej lub następnego dnia jeśli opłacisz po 18-tej Po sprzedaży usunę karty z mojego konta w sklepie CG Zakup możliwy pod poniższym linkiem. Można kupić 1 lub 2. https://allegrolokalnie.pl/oferta/karnet-2dniowy-ski-pass-czarna-gora-stronie-sl Temat do dogadania - pisz na priv'a Edytowane 13 Marzec 2022 przez izydar korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izydar Napisano 13 Marzec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2022 https://allegrolokalnie.pl/oferta/karnet-2dniowy-ski-pass-czarna-gora-stronie-sl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izydar Napisano 17 Marzec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2022 NIeaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2022 14 minut temu, izydar napisał: NIeaktualne Sprzedałeś czy jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izydar Napisano 17 Marzec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2022 jadę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi