moloo Napisano 23 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2022 Mam w domu dwie pary butów. Nordica SpedMachine 130 z sezonu 2019/2020 Nordica Doberman 130 z sezonu 2019/2020 (różnica w cenie to 90 zł, więc pieniądze nie wchodzą w grę) Ogólnie oba modele leżą idealnie, wiadomo ciężko przetestować w domu, w pokoju, ale nie ma wyjścia ... Doberman - delikatne problemy przy wkładaniu i ściąganiu - skorupa dość skutecznie drapie wysokie podbicie, które mam. A zakładam je w plus 20 a nie w minus 20 stopniach. Ktoś ma jakieś uwagi, spostrzeżenia, opinie ... Dzięki za każdą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2022 1 godzinę temu, moloo napisał: SpedMachine Skoro bez problemu sie zakłada i ściąga to może są zbyt duże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 23 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2022 53 minuty temu, Lexi napisał: Skoro bez problemu sie zakłada i ściąga to może są zbyt duże... Ja pierdole ... nic się tu kurwa nie zmieniło ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2022 7 godzin temu, moloo napisał: Ja pierdole ... nic się tu kurwa nie zmieniło ... ..w doborze wielkości butów faktycznie niewiele sie zmieniło ale "rynsztok" zostaw sobie na inne okazje.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2022 16 godzin temu, moloo napisał: Mam w domu dwie pary butów. Nordica SpedMachine 130 z sezonu 2019/2020 Nordica Doberman 130 z sezonu 2019/2020 (różnica w cenie to 90 zł, więc pieniądze nie wchodzą w grę) Ogólnie oba modele leżą idealnie, wiadomo ciężko przetestować w domu, w pokoju, ale nie ma wyjścia ... Doberman - delikatne problemy przy wkładaniu i ściąganiu - skorupa dość skutecznie drapie wysokie podbicie, które mam. A zakładam je w plus 20 a nie w minus 20 stopniach. Ktoś ma jakieś uwagi, spostrzeżenia, opinie ... Dzięki za każdą radę Nie wiem czy potem nie pojawia się uciski na naczynia krwionośne i drętwienie. Ja bym nie ryzykował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi