sstar Napisano 3 Wrzesień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2025 Miłego dnia... pan Hipcio z rybami za rogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Wrzesień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2025 (edytowane) Wyjazd do Białogóry bez Rudiego? Jako rzekł Abraham nie ma Polski bez Kaszub, nie ma Kaszub bez Polski. Edytowane 3 Wrzesień 2025 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Listopad 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2025 (edytowane) Gdy siostra przejeżdżała przez Bialskie Tatry ja w Białogórze… nie tym razem Jantar. Edytowane 9 Listopad 2025 przez sstar 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj Majówka… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień Jak co roku… 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 4 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 13 minut temu, sstar napisał: Jak co roku… zacząłeś zbierać butelki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień (edytowane) W dniu 4.09.2026 o 07:20, Jeeb napisał: zacząłeś zbierać butelki ? To stara tradycja http://www.sstarwines.pl/sample.php?inc=note.php¬e=5066 Tak o winie z 1980 pisał mąż swojej żony, mój dobry przyjaciel i zaczął wątek butelek ze śmietnika... Znalazłem ją w górach na śmietniku. Niestety była pusta. Wiem, że to nienormalne, ale nie mogłem się powstrzymać. Musiałem zrobić zdjęcie. Dziś to duży producent, ponad 50 hektarów i 200 tys. butelek rocznie. Jak było prawie trzydzieści lat temu, nie wiem. Edytowane 6 Wrzesień przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień (edytowane) Kto rano wstaje? Edytowane 8 Wrzesień przez sstar 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień Z przypadku powstał tryptyk narodziny… przecież nie gwiazdy. Pierwsze autorskie drugie z pomyłki gdy testowałem czy ai rozpozna autora grafiki obrazu a trzecie na już zadany temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 23 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień a to dzisiaj moja biała górka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi