waldek71 Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń Czy może ktoś wie czy ten (ta?) Rossignol GS juniorski wychodzi z fabryki na kątach 88 i 0,5, czy może na innych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń (edytowane) 10 minut temu, waldek71 napisał: Czy może ktoś wie czy ten (ta?) Rossignol GS juniorski wychodzi z fabryki na kątach 88 i 0,5, czy może na innych? Na szybko z netu 87 i 0.75 czemu pytasz, jak wrażenia? https://www.xspo.com/rossignol-hero-athlete-fis-gs-u14/u16-r22-2024/25 Rossignol Hero Athlete FIS GS U14/U16 R22 (2024/25) XSPO.com https://www.xspo.com › rossigno... · Tłumaczenie strony Rossignol Hero Athlete FIS GS U14/U16 R22 (2024/25) ... Ski Finish. R22 WC binding plate; Sole length: 264 - 352 mm; Base edge angle: 0,75°; Side edge angle: 87°. Edytowane 1 Styczeń przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń (edytowane) 21 minut temu, waldek71 napisał: Czy może ktoś wie czy ten (ta?) Rossignol GS juniorski wychodzi z fabryki na kątach 88 i 0,5, czy może na innych? Ja znalazłem tak : Model Base Consumer Models 1 2 Hero Adult Models (w/R22 plate) .5 3 Rental Models 1 1 Edytowane 1 Styczeń przez Lexi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń (edytowane) 9 minut temu, Lexi napisał: Ja znalazłem tak : Model Base Consumer Models 1 2 Hero Adult Models (w/R22 plate) .5 3 Rental Models 1 1 Tamte są juniorskie. Fis. Choć hero adult blisko tego co ja znalazłem. 0.5 vs 0.75, a 87+3=90 więc git. Edytowane 1 Styczeń przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń Obecnie junior race wychodzą na 87 i 0,5. Narty ze zdjęcia są na oko z 2017/2018. Ciężko znaleźć info z tego okresu (w katalogu race nie ma). Ale obstawiałbym, że również 87 i 0,5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 7 minut temu, yoss napisał: Obecnie junior race wychodzą na 87 i 0,5. Narty ze zdjęcia są na oko z 2017/2018. Ciężko znaleźć info z tego okresu (w katalogu race nie ma). Ale obstawiałbym, że również 87 i 0,5. Tu nowsze ale seniorskie 88 i 0.75 vs tego co znalazłem o juniorskich 87 i 0.75 więc pytanie skąd wiesz że wychodzą na 0.5? https://www.xspo.com/rossignol-hero-master-lt-r22-2024/25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń Workbook race 24/25. Strona 13. https://www.mozn.pl/2024/rp/PM/RACE_24_25.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 1 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń (edytowane) Dzięki wielkie. Historia jest taka, że kupiłem te narty w marcu 2024 i jeździłem na nich jakieś dwa tygodnie i teraz chciałbym je przygotować. Wiem, że jest czarny flamaster i metoda zbierania, ale szybciej jest jak ktoś wie. Kupiłem ja dla siebie, chociaż nie jestem juniorem. Dopiero później kupiłem mastery dla dorosłych, na których teraz jeżdżę, ale w sumie fajnie się na tych Rossi jeździło i sobie zostawiam. Jak to komórki juniorskie dużo nie kosztowały, są spokojnie sprzed około 8 lat biorąc pod uwagę kolorystykę. Dziwne jest to, że nie widnieją w żadnych katalogach, stąd moje pytanie. Jeszcze raz dzięki za sugestie. Edytowane 1 Styczeń przez waldek71 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 24 minuty temu, waldek71 napisał: Dzięki wielkie. Historia jest taka, że kupiłem te narty w marcu 2024 i jeździłem na nich jakieś dwa tygodnie i teraz chciałbym je przygotować. Wiem, że jest czarny flamaster i metoda zbierania, ale szybciej jest jak ktoś wie. Kupiłem ja dla siebie, chociaż nie jestem juniorem. Dopiero później kupiłem mastery dla dorosłych, na których teraz jeżdżę, ale w sumie fajnie się na tych Rossi jeździło i sobie zostawiam. Jak to komórki juniorskie dużo nie kosztowały, są spokojnie sprzed około 8 lat biorąc pod uwagę kolorystykę. Dziwne jest to, że nie widnieją w żadnych katalogach, stąd moje pytanie. Jeszcze raz dzięki za sugestie. Teraz im się przyglądnąłem. Jeśli one mają promień 23 metry, to nie są juniorskie, tylko regularne komórki gs. Przypuszczam, że robione dla mniejszych, lżejszych zawodników, do startów w zawodach nie objętych regulacjami FIS. W katalogach 2016 i 2017 znajdziesz je w dziale seniorskim: https://issuu.com/professionalsport/docs/rossignol_race_katalog_15_16 https://issuu.com/kmsport_pl/docs/rossignol_katalog_race_2017_2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 1 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń (edytowane) One mają 175 cm przy R23. Raczej juniorskie. Płyta R21. Aczkolwiek nie będę się wykłócał. Poza tym były dość tanie jako nowe (chociaż sprzed kilku lat). Dorosłą nartę mam teraz 183. Edytowane 1 Styczeń przez waldek71 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2 godziny temu, waldek71 napisał: One mają 175 cm przy R23. Raczej juniorskie. Płyta R21. Aczkolwiek nie będę się wykłócał. Poza tym były dość tanie jako nowe (chociaż sprzed kilku lat). Dorosłą nartę mam teraz 183. Faktycznie. U14/U16. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi