Riva Napisano 14 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2025 Witam wszystkich. Dwa dni temu wyjąłem swoje Quattro RS żeby oddać do serwisu i oczom nie wierzyłem obie narty każda z jednej strony z pęknięciem czy też rozwarstwieniem . Zdjęcia w załączeniu. Masakra super deki służyły trzy sezony byłem bardzo zadowolony. Czy ktoś z forumowiczów miał podobne doświadczenie w serwisie w Krakowie stwierdzili że to wada materiałowa i deski nie do odratowania. Zachodzę co mogło być przyczyną smarują ślizgi na wiosnę niczego nie zauważyłem dopiero teraz. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 15 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2025 (edytowane) Przyczyną są specjalne działania producentów, używanie gorszych klejów itd by narty wytrzymywały coraz mniej ( dotyczy to nie tylko nart). W ciągu ostatnich kilku lat żadne moje deski nie wytrzymywały 2 intensywnych sezonów - rozwarstwily mi się Völkle, atomici i heady. Dopiero kolega prowadzący serwis i handlujący używanymi nartami kazał mi kupić narty stöckli - powiedział, że nie miał jeszcze ani jednej reklamacji na produkty tej szwajcarskiej marki - uwierzyłem mu i rzeczywiście śmigam na nich bez problemu. Edytowane 15 Listopad 2025 przez JurekByd 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2025 11 godzin temu, Riva napisał: Witam wszystkich. Dwa dni temu wyjąłem swoje Quattro RS żeby oddać do serwisu i oczom nie wierzyłem obie narty każda z jednej strony z pęknięciem czy też rozwarstwieniem . Zdjęcia w załączeniu. Masakra super deki służyły trzy sezony byłem bardzo zadowolony. Czy ktoś z forumowiczów miał podobne doświadczenie w serwisie w Krakowie stwierdzili że to wada materiałowa i deski nie do odratowania. Zachodzę co mogło być przyczyną smarują ślizgi na wiosnę niczego nie zauważyłem dopiero teraz. Pozdrawiam. Napisz do fabryki - zapewne desek nie wymienią ale może odpiszą dlaczego tak się stało... ku przestrodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 15 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2025 10 godzin temu, JurekByd napisał: Przyczyną są specjalne działania producentów, używanie gorszych klejów itd by narty wytrzymywały coraz mnie chyba coś w tym jest bo w grudniu 2019 dostałem od kolegi prawie nówki od Volkla i dzisiaj po dokładnych oględzinach stwierdziłem że trzeba będzie wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 19 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2025 W dniu 15.11.2025 o 18:33, Jeeb napisał: chyba coś w tym jest bo w grudniu 2019 dostałem od kolegi prawie nówki od Volkla i dzisiaj po dokładnych oględzinach stwierdziłem że trzeba będzie wyrzucić Jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 19 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2025 25 minut temu, gabrik napisał: Jaki model? SL Racetiger niesklepuffka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2025 W dniu 15.11.2025 o 18:33, Jeeb napisał: chyba coś w tym jest bo w grudniu 2019 dostałem od kolegi prawie nówki od Volkla i dzisiaj po dokładnych oględzinach stwierdziłem że trzeba będzie wyrzucić Który śmietnik? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi