cygnarkuba Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 Witam serdecznie! Zastanawiam się nad kupnem gogli narciarskich firmy Brenda: http://allegro.pl/item276838313_hit_2008_oryginalne_gogle_brenda_gratis.html I mam pytanie czy warto zakupić te gogle czy lepiej poszukać czegoś innego? Jeśli tak to jaki kolor szybki lepiej wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 wg mnie Brenda to badziew , więc zakup odradzam lepiej kup coś z Uvexa, Carrery itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 To co dales w linku to take bardziej okularo-gogle. Jezdzilem w Brendach iwtedy uwazalem ze sa OK. Potem przesiadlem sie na Carrery i to jest po prostu przepasc. Popieram to co napisal Aklim, doloz pare groszy i kup cos lepszego (Uvex, Carrera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 kazda pliszka swój ogonek chwali:)...ale tak poważnie,szkło moim zdaniem najlepsze jest czerwone bo najbardziej uniwersalne na dzień i przy sztucznym oświetleniu...i raczej kup typowe gogle,bo jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cygnarkuba Napisano 7 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2007 No to z tamtych gogli zrezygnowałem chociaż ich wygląd mi się podobał. W takim razie mam teraz inne pytanie jakie gogle mi doradzacie do 200zł zależy mi na tym aby nie były takie wielkie. Aha i zapomniałem dodać że jeżdże bez kasku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 8 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2007 Te moge polecic. Sa niezbyt duze dlatego tez nadaja sie do jazdy bez kasku. http://allegro.pl/item281391887_gogle_carrera_chameleon_super_cena_super_jakosc.html Albo cos takiego (zeby nie bylo ze tylko Carrere zachwalam) http://allegro.pl/item275241577_uvex_gogle_cevron_perlowe_oprawki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cygnarkuba Napisano 8 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2007 Dzienki wielkie za pomoc i propozycje chyba zdezyduje się na te pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 8 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2007 Wedlug mnie to dobry wybor. Na pewno bedziesz z nich zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qubq12 Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Gogle Brenda Ja mam okulary brenda z polaryzacją i nie zamienił bym ich na zadne inne model 8169. Kupiłem tez gogle brenda drem z polaryzacją zółtą i powiem szczeze ze nie wieze na własne oczy polaryzacja rozjasnia tak ze widac wszystkie muldy nie równosci na stoku super widac w pochmurny dzien i przy oswietlonym stoku w nocy zawsze miałem problem kiedy jezdziłem w nocy lub w pochmurny dzien te gogle to rozwiązały dałem za nie 260 zł i powiem ze miałem uvexa carrere alpine i wszystkie miałe jakis defekt a to za ciemną szybe albo za jasną POLARYZACJA w goglach BRENDA rozwiązała wszystkie problemy. Polecam wszystkim gogle brenda drem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qubq12 Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 (edytowane) Gogle i okulary Brenda Ja mam okulary brenda z polaryzacją i nie zamienił bym ich na zadne inne model 8169. Kupiłem tez gogle brenda drem z polaryzacją zółtą i powiem szczeze ze nie wieze na własne oczy polaryzacja rozjasnia tak ze widac wszystkie muldy nie równosci na stoku super widac w pochmurny dzien i przy oswietlonym stoku w nocy zawsze miałem problem kiedy jezdziłem w nocy lub w pochmurny dzien te gogle to rozwiązały dałem za nie 260 zł i powiem ze miałem uvexa carrere alpine i wszystkie miałe jakis defekt a to za ciemną szybe albo za jasną POLARYZACJA w goglach BRENDA rozwiązała wszystkie problemy. Polecam wszystkim gogle brenda drem. Edytowane 28 Październik 2009 przez qubq12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 ... POLARYZACJA w goglach BRENDA rozwiązała wszystkie problemy. Polecam wszystkim gogle brenda drem. brzmi jak reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 POLARYZACJA w goglach BRENDA rozwiązała wszystkie problemy. Polecam wszystkim gogle brenda drem.brzmi jak reklama zupełnie . Brakuje tylko załącznika z tajemniczo-seksownie uśmiechniętą londynką w w/w goglach na słonecznym alpejskim stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 londynką i londynianin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 wg mnie Brenda to badziew , więc zakup odradzam lepiej kup coś z Uvexa, Carrery itp. ja mam uvexa - srednio jestem z nich zadowolona, maz ma brende i bardzo sobie chwali ... a i tak o ile nie sypie jezdzimy w okularkach /arctica s49 - klasa za sensowna cene i na caly bozy rok !!/ i jest rewelka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 ale się wątek przypomniał ja kiedyś popełniłem:mad: zakup gogli firmy Brenda i po piewszym wypadzie na narty miałem ich serdecznie dość - parowały niemiłosiernie ( a były podobno anti-fog:confused:), także jakość wykonania okazała się fatalna - m.in. problem z wychodzącą gąbką z otworów wentylujących szkła.Próbowałem to reklamować , ale bezskutecznie.Był to mój pierwszy i zarazem ostatni zakup wyrobów tej firmy i tyle . Wolę trochę dołożyc (chociaż to rzecz względna z tym dokładaniem bo jest takie powiedzenie : co tanie to drogie:rolleyes: ) i kupić produkt uznanej firmy , która swoją technologię rozwija od kilkudziesięciu lat , niż eksperymentować z pseudopolskimi firemkami typu Brenda , dla których fabryczki w CHRL ,gdzie temat kontroli jakości nie istnieje, tłuką zwykłą masówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Był to mój pierwszy i zarazem ostatni zakup wyrobów tej firmy Nie zarzekaj się, Okularów przeciwsłonecznych tej firmy używam od lat...... 10(co najmniej), raz tylko w tym czasie ich zdradziłem, ale powrót syna marnotrawnego był szybki:cool:, więc okularki mogę polecić są super i nie gubią się, tak jak te z stacji CPN za 15 pln:D. Jednak jeśli chodzi o Gogle to pozostanę Carrerowskim i Uveksowskim konserwatystą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Nie zarzekaj się, nie kupię chociażby były w promocji -90% jestem uczulony na tę markę po reklamcji (i sposobie jej załatwienia) tych nieszczęsnych gogli:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 nie kupię chociażby były w promocji -90% jestem uczulony na tę markę po reklamcji (i sposobie jej załatwienia) tych nieszczęsnych gogli:mad: Jeżeli załatwiali Twoją reklamację na poziomie w jaki ze mną rozmawiał na ispo właściciel marki, to Ci współczuję. ... dla mnie ta marka nie istnieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Jeżeli załatwiali Twoją reklamację na poziomie w jaki ze mną rozmawiał na ispo właściciel marki, to Ci współczuję. ... dla mnie ta marka nie istnieje! no to jest nas już dwóch:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 A ja też od lat używam ich okularów - są ok. Do niedawna nawet nie wiedziałem, że produkują coś więcej (znaczy sie zamawiają u Chińczyków różne inne rzeczy ze swoimi napisami). Gogle miałem w ręku - no nie kupiłbym ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bachleda Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Gogle Brenda z polaryzacja Dostałam gogle Brenda z polaryzacją na imprezie Porsche trzy lata temu wtedy to była nowość sprawdziłam je na stoku od tamtej pory jeżdżę tylko w nich a miałam wcześniej różne gogle ale w okularach jeżdżę oakleyia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Jeżeli załatwiali Twoją reklamację na poziomie w jaki ze mną rozmawiał na ispo właściciel marki, to Ci współczuję. ... dla mnie ta marka nie istnieje! To brzmi jak antyreklama .... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 ja naprawde od czasu jak kupilam uvexy /jakies 1,5 sezonu temu/ sie zrazilam do tej jakze renomowanej marki !! ledwo je zaloze to juz paruja ... za nic sie z nimi nie da dojsc do ladu i skladu !! a niby model "wypasiony" sonic ... nie mozna nic generalizowac ... po prostu jednemu pasuje cos co innemu za nic na swiecie nie bedzie odpowiadalo ... BADZMY INDYWIDUALISTAMI !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 kolejna fajna reklama o 0;43:) btw. fajnie się temat o goglach rozkręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krotosz Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Tak bardzo krytykujecie markę Brenda,a ja właśnie kupiłem córce kask tej marki z serii Wolf i zaczynam mieć obawy przed ewentualnym upadkiem.Gogle co najwyżej mogą zaparować albo uwierać ,a kask to jednak ważny element bezpieczeństwa na stoku,zły kask może stanowić zagrożenie zamiast ratować.Napiszcie proszę,jeśli macie takie informacje coś o w/w kasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi