mattheo Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 witam jestem kompletnym laikiem w sprawach dotyczących nart i szczerze mówiąc niewiele się tym sportem interesuje. Jednakże miałbym do Was ogromną prośbę i zapytanie... Co to za narty?? i Ile takie "cudo" może kosztować gdyż patrzyłem na allegro i tam rodzajów nart jest trochę i do żadnych ich nie mogę dopasować... Dostałem te narty od wuja nie wiem czemu i chciałbym je sprzedać tylko nie wiem za ile:p Narty są nowe (w folii) ZDJĘCIA: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 WOW ! funkiel nówki , jeszcze w folii , dla tych co lubię oldskulowe klimaty:) trudno je wycenić , bo nie wiem czy brać pod uwagę wartość użytkową , czy też muzealną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Co to za miejsce Thorn? Ja bym za nie flaszkę Wyborowej dał pojemność nie więcej jak 0,5. Jakieś wiązania by się do tego znalazły. Tylko ta przesyłka kilkukrotnie przekraczająca wartość narty..... Narty bardzo piękne. Chętnie bym na nich poślizgał się. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Narty po wuju, jak to konto w banku Jeszcze ze dwadzieścia lat i może jakąś kasiurę uda się wtedy za nie wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrzaszczyki Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 O ile się nie mylę, to są to cholernie twarde deski, narta była robiona nie na polski rynek. Z 10 lat temu (no może 8) widziałem je na giełdzie, gość mówił że to narta na Japoński rynek, dla kogoś kto bardzo dobrze jeździ, to jest narta z grupy rc4 (race) Nie wzbogacisz się na tym ja bym na Twoim miejscu Jaguara w salonie nie rezerwował myślę że flaszka proponowana przez lokiec3 jest solidną ceną... jego będą bolały nogi, a Ciebie głowa (po flaszce;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Kolekcjonerskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Nartki swoje latka mają spędzone zapewne gdzieś na szafie czy sklepowym magazynie. Wartość trudna do oceny , ale niewielka to pewne. Swoją drogą modelu tego nie kminie choć chyba kiedyś coś podobnego posiadałem. Co nie zmienia faktu , że chętnie bym takie nówki przetestował. Jeśli nie są spaczone bądź rozwarstwione to sam zakup przemyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 O ile się nie mylę, to są to cholernie twarde deski, narta była robiona nie na polski rynek. Z 10 lat temu (no może 8) widziałem je na giełdzie, gość mówił że to narta na Japoński rynek, dla kogoś kto bardzo dobrze jeździ, to jest narta z grupy rc4 (race) Nie wzbogacisz się na tym ja bym na Twoim miejscu Jaguara w salonie nie rezerwował myślę że flaszka proponowana przez lokiec3 jest solidną ceną... jego będą bolały nogi, a Ciebie głowa (po flaszce;) ) Sama szata graficzna a'la Formuła 1 coś już o niej mówi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrzaszczyki Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 Sama szata graficzna a'la Formuła 1 coś już o niej mówi. Pozdrawiam. pewnie jakby dobrze poszukał, to i włącznik "NITRO" by się tam znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 29 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2010 witam jestem kompletnym laikiem w sprawach dotyczących nart i szczerze mówiąc niewiele się tym sportem interesuje. Jednakże miałbym do Was ogromną prośbę i zapytanie... Co to za narty?? i Ile takie "cudo" może kosztować gdyż patrzyłem na allegro i tam rodzajów nart jest trochę i do żadnych ich nie mogę dopasować... Dostałem te narty od wuja nie wiem czemu i chciałbym je sprzedać tylko nie wiem za ile:p Narty są nowe (w folii) QUOTE] Moze i ktos kupi bo nowych i tak starych nart to juz raczej nie ma. Masz okazje zainteresowac sie tym sportem. Narty masz, Rudelka pos nosem i... ski heil! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mattheo Napisano 5 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 łooo tak tez myślałem:p ze to jest wUJA warte;p hehe to nic w takim bądź razie zaangażuje je w projekt i bedą robiły za rekfizyt na moim gofrze:D niemniej DzięQję Wam za pomoc przy podjęciu tej jakże dramatycznej decyzji;> pozdrawiam;) PS. Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje lokiec3 Thorn to po prostu Toruń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 łooo tak tez myślałem:p ze to jest wUJA warte;p hehe to nic w takim bądź razie zaangażuje je w projekt i bedą robiły za rekfizyt na moim gofrze:D niemniej DzięQję Wam za pomoc przy podjęciu tej jakże dramatycznej decyzji;> pozdrawiam;) PS. Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje lokiec3 Thorn to po prostu Toruń Tak myślałem. Kolego to skoro jesteś z Torunia to flaszkę wyborowej Ci przywiozę bo mam niedaleko. Biorę te narty. Przesyłka mnie nie będzie kosztowała. A dzięki Tobie będę bogatszy w nowe doświadczenia. Umowa stoi? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 lokiec3, Strasznie duzy masz ten ogrodek skoro az tyle par nart potrzebujesz na ten plot;) Skupujesz i skupujesz te sztachety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 lokiec3, Strasznie duzy masz ten ogrodek skoro az tyle par nart potrzebujesz na ten plot;) Skupujesz i skupujesz te sztachety Wypożyczenie nart w Austrii 15-25 Eu doba. Kupno używek z lekka może przestarzałych od flaszki do 150 PLN. Rachunek jest prosty. A cel: zbieranie nowych doświadczeń. I w cale do tego nie potrzeba nart z wodotryskami i innymi chipami. Pozdrawiam. PS:a wielkość mojego ogródka zaczyna mnie już irytować. Nakupowałem badyli i nie ma tego kiedy posadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 Prawie jak moje polsporty Nie są to czasem RC4 z fabryki za wschodnią granicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 6 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2010 A tu masz nartę na każdy dzień roku:D i to z wyborem http://allegro.onet.pl/najtansze-narty-w-cenie-desek-na-plot-polecam-i1291875905.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mattheo Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2010 Tak myślałem. Kolego to skoro jesteś z Torunia to flaszkę wyborowej Ci przywiozę bo mam niedaleko. Biorę te narty. Przesyłka mnie nie będzie kosztowała. A dzięki Tobie będę bogatszy w nowe doświadczenia. Umowa stoi? Pozdrawiam. hehe nie pijam alkoholu;p aczkolwiek dzięki za zainteresowanie;p chyba jednak poczekam sobie i za 20scia lat je sprzedam;p dzięki jeszcze raz i pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Dobra, żeby nie zakładać nowego tematu zapytam w tym. Dziś mój brat znalazł coś takiego: http://allegro.pl/narty-fischer-super-comp-competition-dl-175-2011-i1401034237.html Zapytał mnie co o nich myślę i co to za narta. No i ja nie wiem co mu o nich powiedzieć. Tej narty nie ma w katalogu Fischera na 10/11. Chłopak jeździ w naszej skali na 4 - 5. Czy to nie przypadkiem jakaś RC4 dla Makro, a nie limitowany następca Competition? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi