Przemek Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 ... mowia ze dobry bayern to polowa sukcesu ... Dobre, dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Dobre, dobre... Noooooooooooo...:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 jest jeszcze jakiś bayern full :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 W tych 14 halach będę bayernował z kamerą i aparatem, żeby Wam HOT newsy dostarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 jest jeszcze jakiś bayern full :mad: Chyba nie jest tajemnicą że masz wszystkie ich kasety:p Ty Figo powiedz lepiej co Ty nasz w podpisie, jak byłem wczoraj u Ciebie to się miałem pytać, ale zapomniałem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 W tych 14 halach będę bayernował z kamerą i aparatem, żeby Wam HOT newsy dostarczyć. Niedługo i ja postaram się pobuszować z aparatem na Targach w Kielcach i również przekazać obszerne info z imprezy. Przypomnienie: XXIII Międzynarodowe Targi Branży Sportowej i Outdoorowej KIELCE SPORT - ZIMA w tym Sezonie odbędą się 16-19 II 2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Chyba nie jest tajemnicą że masz wszystkie ich kasety:p Ty Figo powiedz lepiej co Ty nasz w podpisie, jak byłem wczoraj u Ciebie to się miałem pytać, ale zapomniałem:cool: To jest po węgiersku. Ratuje Cię tylko translator. A dobra nie będę taki. Góry moja miłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 To jest po węgiersku. Ratuje Cię tylko translator. A dobra nie będę taki. Góry moja miłość. Pytałem o obrazek:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Pytałem o obrazek:p No przecież to Figo:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 A ja myślałem że Figo testował na sobie jakiś dopalacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 (edytowane) A ja myślałem że Figo testował na sobie jakiś dopalacz Nie zażywam dopalaczy. Bo po dopalaczach oba uszka wiszą ........i nie tylko.;) No przecież to Figo:D:D:D A tak wyglądam na zbliżeniu; Edytowane 3 Luty 2011 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Nie zażywam dopalaczy. Bo po dopalaczach oba uszka wiszą ........i nie tylko.;) A tak wyglądam na zbliżeniu; FIGO, a nie brakuje Ci czegoś między nóżkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Jak sie przyjrzysz to zobaczysz że między nóżkami ma...coś białego do samej ziemi (śniegu):eek: Ale za to nie masz kasku i nart:) Jak chcesz to dorobię Ci ... co tam potrzebujesz w Corelu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Jak sie przyjrzysz to zobaczysz że między nóżkami ma...coś białego do samej ziemi (śniegu):eek: Ale za to nie masz kasku i nart:) Jak chcesz to dorobię Ci ... co tam potrzebujesz w Corelu:D Zgoda. Ale musi mieć kształt gitary a najlepiej kontrrrrrraaaaabasu.:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Zgoda. Ale musi mieć kształt gitary a najlepiej kontrrrrrraaaaabasu.:p:p :rolleyes:Być może to dla niektórych oczywiste ale dla mnie nie... w którym miejscu chcesz mieć ten kontrabas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 (edytowane) :rolleyes:Być może to dla niektórych oczywiste ale dla mnie nie... w którym miejscu chcesz mieć ten kontrabas? Miałaś zapytać nie w którym miejscu a w jakiej pozycji. -------------------------------------------------------------------- Ponieważ ciągniemy OT i schodzimy na śliski grunt. Zgodnie z tematem wątku zwróćmy się z tym; Do Moderatora SB Edytowane 3 Luty 2011 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 ...Ty figlarzu:D Moderator SB nie odpowiada... widocznie poszedł się zawstydzić Dobra, koniec OT z mojej strony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Moderator SB nie odpowiada... widocznie poszedł się zawstydzić SB się nie musi wstydzić, on ma ludzi od tego:p Co, śliski temat.... A przepraszam w jakim sensie śliski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarjak Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 A ja tak na przekór ostatnim kilkunastu wypowiedziom pragnę wyrazić nadzieję, że to nie koniec wymiany groźnych postów pomiędzy moderatorem, a członkami starej gwardi ożywiającej forum. W telewizji Kair, rewolucja, politycy drą koty. Fajnie jest, że i na tym forum pojawia się konflikt, chociaż nie mam pojęcia o co chodzi. Jednak mało co tak dobrze się czyta, jak taką wymianę zdań z początku i mam nadzieję na ciąg dalszy. Ci co studzą atmosferę niech nie czytają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 A ja tak na przekór ostatnim kilkunastu wypowiedziom pragnę wyrazić nadzieję, że to nie koniec wymiany groźnych postów pomiędzy moderatorem, a członkami starej gwardi ożywiającej forum. W telewizji Kair, rewolucja, politycy drą koty. Fajnie jest, że i na tym forum pojawia się konflikt, chociaż nie mam pojęcia o co chodzi. Jednak mało co tak dobrze się czyta, jak taką wymianę zdań z początku i mam nadzieję na ciąg dalszy. Ci co studzą atmosferę niech nie czytają. Lubisz jak w tym naszym tygielku bulka,....co.:rolleyes:Albo jeszcze lepiej jak wrze wałem. Tylko trzeba uważać to może parzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 A ja tak na przekór ostatnim kilkunastu wypowiedziom pragnę wyrazić nadzieję, że to nie koniec wymiany groźnych postów pomiędzy moderatorem, a członkami starej gwardi ożywiającej forum. W telewizji Kair, rewolucja, politycy drą koty. Fajnie jest, że i na tym forum pojawia się konflikt, chociaż nie mam pojęcia o co chodzi. Jednak mało co tak dobrze się czyta, jak taką wymianę zdań z początku i mam nadzieję na ciąg dalszy. Ci co studzą atmosferę niech nie czytają. człowieku jedź Ty lepiej do Kairu, bo wiosnę na naszym forum zakłócasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Jestem od niedawna uczestnikiem tego forum i odnoszę wrażenie, że forum to jest prywatnym dla paru osób z bielska-białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Jestem od niedawna uczestnikiem tego forum i odnoszę wrażenie, że forum to jest prywatnym dla paru osób z bielska-białej. Masz w 100% rację! To jest prywatne forum osoby z Bielska-Białej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Jestem od niedawna uczestnikiem tego forum i odnoszę wrażenie, że forum to jest prywatnym dla paru osób z bielska-białej. No to w takim razie słabo studiujesz forum, bo już kiedyś ktoś wyskoczył z takim argumentem i udowadniałem wtedy że to nie prawda, a udowadniałem to podpierając się faktami:rolleyes:. A też nic nie stoi na przeszkodzie żeby przeprowadzić się do Bielska, mieszkań Ci do kupienia u nas dostatek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Ja czasami żałuję, że nie jestem z Bielska albo z innych dolnych okolic Polski, bo w tematach dotyczących polskich ośrodków narciarskich kompletnie nie mam pojęcia o czy jest mowa...a tak, jakbym miała bliżej to pewnie zwiedziłabym kilka takich ośrodków i miałabym coś merytorycznego do powiedzenia w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi