marboru Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Arku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Zdrówka, spełnienia marzeń i osiągnięcia celów... ...zwłaszcza tych narciarskich :happy: No i by przyszły Sezon, również tak jak ten kończył Ci się na dwóch deskach w urodziny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 ...tyle samo rozpoczętych i zakończonych sezonów:) PS marboru, jakieś sugestie zmiany na "parapecik" :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Spełnienia marzeń (nie tylko narciarskich)! 100 lat! :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Duuuuuuuuużo Zdrowia !!!:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Najlepszego Arek:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Aras najlepszego,zdrowia i wszelkiej pomyślności w życiu osobistym:rolleyes::oraz tzw.szczęscia narciarskiego!:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 A i z Gór Świętokrzyskich zasyłają najlepsze życzenia urodzinowe! Sto lat, sto lat, na nartach oczywiście :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 i ja się dołączę - zdruffka :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Serdeczne dzięki!!! :applause: Jest mi niezwykle miło, że o mnie pamiętaliście. :angel: Dziękuję wszystkim za przesympatyczne życzenia. A dzisiejszy dzień rzeczywiście miło spędziłem. Oczywiście na nartach! : Pozdrawiam wszystkich. Arek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Takie zaległe, ale szczere życzenia, żeby Ci się: Wszystkie marzenia narciarskie i nie narciarskie spełniały. Narty dobrze się ślizgały, a krawędzie ich trzymały. Stoki zawsze Cię witały i wyjeździć się dawały, a kontuzje omijały :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Spóźnione,ale szczere! Wszystkiego najlepszego i jak najwięcej soczystych dni na nartach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Takie zaległe, ale szczere życzenia, żeby Ci się: Wszystkie marzenia narciarskie i nie narciarskie spełniały. Narty dobrze się ślizgały, a krawędzie ich trzymały. Stoki zawsze Cię witały i wyjeździć się dawały, a kontuzje omijały :smile: Marcin, wiedziałem już o dwóch Twoich talentach (narciarstwo, fotografika), a teraz poznałem trzeci (poezja) :biggrin: Spóźnione,ale szczere! Wszystkiego najlepszego i jak najwięcej soczystych dni na nartach! Johnny, żadne tam spóźnione! Obchody nadal trwają! :biggrin: :stupid: Dzięki Panowie! :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Wprawdzie miałem już kończyć prace,ale napije się jeszcze twoje zdrówko Aressi :smile: Sto lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Wprawdzie miałem już kończyć prace,ale napije się jeszcze twoje zdrówko Aressi :smile: Sto lat Marcin, lepiej mieć brzuch od piwa niż garb od roboty! :biggrin: Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi