kolorowa Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 j.w. Zdałam już cześć techniczną i przez ferie wybieram się na część drugą. Na czym ona polega? ::confused:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Ta część polega na dwóch rzeczach: - część sportowa- poranny dwu godzinny slalom - metodyczna- uczysz się jak uczyć (pokaz i opis poszczególnych ewolucji narciarskich np. obroty, upadki), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 j.w. Zdałam już cześć techniczną i przez ferie wybieram się na część drugą. Na czym ona polega? ::confused:: Pococitowiedziecko ten post to chyba dla zmyłki . Główny cel zarejestrowania to handelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolorowa Napisano 3 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Czyli jednak slalom... a miałam nadzieję, że jednak coś mi się pomieszało ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Czyli jednak slalom... a miałam nadzieję, że jednak coś mi się pomieszało ;( najwyraźniej pomieszało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolorowa Napisano 3 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Nie pomieszało tylko właśnie dobrze myślałam. Jednak miałam cichą nadzieję, że jednak to błędne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Ale o cooo chooodzi ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Robi się ciekawie. Dyskusja zmierza we właściwym kierunku : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Ale o cooo chooodzi ??? Jak to nie wiesz? Przyszła Instruktorka narciarstwa pyta o to, co na kursie będzie i jest niezadowolona, że slalom :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolorowa Napisano 25 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Zdałam na 9,5 pkt na 10 ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Robi się ciekawie. Dyskusja zmierza we właściwym kierunku : Bana? na!:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolorowa Napisano 25 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Bana? na!:crazy: ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Gdzie zdawałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolorowa Napisano 25 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Gdzie zdawałaś? w Istebnej na Złotym Groniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi