bolec Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Jestem szczęśliwym posiadaczem "sprytnej sezonówki". Ponieważ moja rodzina też jeździ czasami na nartach (3 kobiety) zastanawiam się nad kupnem dodatkowej "sezonówki". którą mógłbym wykorzystać zabierając od czasu do czasu jedną z moich dziewczyn. Zastanawiam się czy to przejdzie ? tz: kupuję dodatkową "sprytną" i zabieram za każdym razem inną z moich dziewczyn. Rozumiem, że skanują konkretną osobę na wejściu w danym dniu więc nie będzie ograniczeń w wykorzystaniu gopasaa w takim modelu przez moje trzy dziewczyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 Uda się, jeżeli te panie to bliźniaczki. Dane z pierwszego skanowania zostają na cały sezon. Skidata foto system kontroli RFID. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 25 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 (edytowane) Hmmmm.... No to muszę zatem przy pierwszym skanowaniu "zabezpieczyć" (czytaj: zamaskować) moją pierwszą panią w kask i google tak żeby Słowacy nie mogli się przyczepić przy następnym wypadzie . Dobrze, że nie skanują oka ale to może już next season Edytowane 25 Luty 2017 przez bolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi