tarantino1988 Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 Dzień dobry, Czy potrzebuje ktoś do kompletu 2 osób na wyjazd w Alpy w podanym terminie? Preferowane Włochy lub Austria. Większość biur podróży oferuje apartamenty dla 3 osób. Budżet (ski pass, zakwaterowanie, zrzutka na paliwo) do 2000 PLN. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 Jak chcesz na 4 dni to zapraszam do Kitzbuehel i Osttirolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lex13 Napisano 18 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2019 (edytowane) Ja mogę zaproponować te biuro Bardzo sprawnie organizują wyjazdy i dopasowują je do potrzeb klientów. Edytowane 18 Grudzień 2019 przez Lex13 pomyłka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 18 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2019 13 minut temu, Lex13 napisał: Ja mogę zaproponować te biuro Bardzo sprawnie organizują wyjazdy i dopasowują je do potrzeb klientów. Na stronie nie widzę żadnych ofert wyjazdów na narty, które możnaby przejrzeć. Jest tylko prośba o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi