JC Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 W sobotę o godz. 10:00, zapraszam na premierę pierwszego vloga z 9-dniowej podróży po 11 ośrodkach narciarskich w Południowym Tyrolu. Przed Tobą pierwszy odcinek, serii vlogów, jakie nagrałem w trakcie mojego dłuższego niż zwykle pobytu w Południowym Tyrolu. Przez 9 dni odwiedziłem 11 mniejszych i większych, mniej lub bardziej popularnych ośrodków narciarskich. W pierwszym odcinku zobaczysz jak wyglądała moja podróż do północnych Włoch. Podróż rozpocząłem na lotnisku w Krakowie, ale tym razem podróżowałem najszybszym możliwym połączeniem z Innsbruckiem. Następnie wynająłem samochód i w dalszą podróż udałem się Skodą kombi. Ze względu na brak miejsca w samolocie, zmuszony zostałem do wypożyczenia narty we Włoszech. Zobaczysz, gdzie i jakie narty wypożyczyłem oraz ile to kosztowało. Zaproszę Cię także do mojego pokoju w hotelu Lamm. Na koniec zobaczysz paradę strasznych Krampusów, których ponad 2000 przyjechało do Kastelruth. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 28 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2019 O nie, znowu będziesz się znecal 😂 Tak na serio to uwielbiam te vlogi i czekam na każdy następny i nie wiem jak przetrwam do połowy lub końca marca..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2019 Godzinę temu, Chrumcia napisał: O nie, znowu będziesz się znecal 😂 Tak na serio to uwielbiam te vlogi i czekam na każdy następny i nie wiem jak przetrwam do połowy lub końca marca..... A czemu do marca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 28 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2019 3 godziny temu, JC napisał: A czemu do marca? Wcześniej nie mam chyba szans się wyrwać gdzieś dalej i na dluzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 28 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2019 W sumie może i jakiś wolne bym skombinowala ale nie mam z kim jechać, mój Misiek najwcześniej w połowie marca 😑 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi