tza Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 Dzień dobry szanowni Forumowicze. Proszę o polecenie wypożyczalni sprzętu w Białce Tat. Potrzebuję narty dla siebie i komplet dla córki 9 lat. Byłem tylko raz w Białce w marcu'19 i raczej z przypadku wybrałem wypożyczalnie.... sprzęt raczej średni. Teraz będę mieszkać bliżej stacji KoziniecSki i chętnie skorzystam z Waszych poleceń, aby całego dnia nie zmarnować na poszukiwanie sprzętu.... Z góry dziękuję za rekomendacje... tz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 Waluś pod Kotelnicą i kilka innych przy parkingu, w Jurgowie w głównym budynku, w Kozienicach też masz kilka przy dolnej stacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 (edytowane) Zdecydowanie Waluś Ski. Mają dwa stanowiska pod Kotelnicą. Edytowane 31 Grudzień 2019 przez lika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tza Napisano 8 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2020 A możecie coś powiedzieć o JAN sport naprzeciw kościoła, lub Chlebeksport za stacją na Bukowinę. Tę drugą znam z Wisły i mam dobre doświadczenie.... pzdr. tz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi