obywatel_GC Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 2 godziny temu, austin napisał: Nie wiem czy dotrą na czas. Co to za sklep? Nie mogę znaleźć siedziby etc. adres tutaj : EKOSPORT 173 rue des églantiers 73230 Saint Alban Leysse France jest do znalezienia na stronie. Ja już korzystałem z ich usług, czas dostawy można zobaczyć po dodaniu produktu do koszyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 2 godziny temu, austin napisał: Dziękuję wszystkim za zaangażowanie i pomoc. W szczególności @tanova i @Mitek. Z resztą poradzimy sobie. Potem nauka, nauka i radość z jazdy. Życzę wszystkim i sobie dobrych warunków narciarskich. Pozdrawiam Cześć Pojutrze od 9.45 będziemy w Krajnie poskręcać ze dwie godziny. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi