miraz Napisano 19 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2020 Godzinę temu, rafalc napisał: Ok. Dobra wiadomość, czyli będzie dobrze, szybkiego powrotu do zdrowia, Ja miałem kiedyś artroskopię, więzadła niby nie zerwane, ale roziągnięte, dlatego na "kolanowe" przypadki jestem uczulony Nie ma obrzęku i potrzeby zabiegu. Dzięki za wsparcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2020 @miraz szczęście w nieszczęściu - dobrze, że wiązadła całe. Ja dzisiaj na Goldecku też wyrżnąłem - zabawa aparatem w trakcie jazdy. Na szczęście tyłek tylko pobolał trochę 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 29 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2020 Pozdrawiamy gorąco z Austrii / SkiJuwel/Wildschonau/krowy na 2000m trochę blokowały szlak Miraz&Ewa&Szymon 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 29 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2020 Porcja fotek / kogut olbrzym w gospodarstwie 1771m 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 29 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colin23 Napisano 4 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2021 Zastanawiam się nad marcowym wypadem (o ile covid pozwoli) tam bądz do ośrodka Dachstein West . Czy wybierając się tam lepiej mieć miejscówkę w Auffach, Inneralpbach, czy gdzieś w okolicy? Generalnie wygodnie byłoby niedaleko gondoli, ale wychodzę z założenia że lepiej parę km dalej a zaoszczędzona kwota będzie wydana na dobre jedzonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalc Napisano 5 Styczeń 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2021 Ja mieszkałem w Auffach ok 2km od gondoli. Góry nie są wysokie, więc trudno wywróżyć, jaka to będzie wyglądało w marcu. Górne odcinki mogą być ok, a doły mogą puszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi