Jeeb Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 17 minut temu, miraz napisał: A to gdzie ? Aniu nie podpowiadaj a ja mogę ? Ramzowa 13 godzin temu, Annaa napisał: Janek @Jeeb śpisz? właśnie się obudziłem a śniło mi się to: można zobaczyć jadąc tymi krzesłami 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 6 minut temu, Jeeb napisał: a ja mogę ? Ramzowa 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 Lofer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 8 minut temu, miraz napisał: Lofer? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 4 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 Czy to Alpy Julijskie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 (edytowane) 7 minut temu, Annaa napisał: Czy to Alpy Julijskie? nie jeden z użytkowników forum był tam na nartach, ja tylko latem Edytowane 4 Kwiecień 2020 przez Jeeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 1 godzinę temu, Jeeb napisał: nie jeden z użytkowników forum był tam na nartach, ja tylko latem Gruzja-Gudauri 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 A to gdzie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 Skalnata Dolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 27 minut temu, marcinn napisał: Gruzja-Gudauri nie ale ciepło - jak się nazywa ta góra z 2 szczytami ? 18 minut temu, miraz napisał: A to gdzie ? zejście do Zielonego Stawu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 4 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 1 godzinę temu, Jeeb napisał: nie ale ciepło - jak się nazywa ta góra z 2 szczytami ? Uszba... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 2 godziny temu, Jeeb napisał: zejście do Zielonego Stawu Zdjęcia ze szlaku z Zielonego Plesa do Rakuskiej Przełęczy (Nižné sedlo pod Svišťovkou, 1995 m) ostatnie zdjęcie z Rakuska Czuba (słow. Veľká Svišťovka) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 4 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 Na tych trasach pojeździmy gdzie....? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artkas Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 Mi to wygląda na Czerwoną Wodę u sąsiadów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 (edytowane) Czarna Góra a za nią Kłodzko Zdjęcie za Śnieżnika ? Edytowane 4 Kwiecień 2020 przez miraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 4 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 1 minutę temu, miraz napisał: Czarna Góra a za nią Kłodzko Zdjęcie za Śnieżnika ? Brawo. Zdjęcie ze Śnieżnika na ON Czarna Góra-Sienna. ps.to nie Kłodzko w tle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 4 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 21 minut temu, artkas napisał: Mi to wygląda na Czerwoną Wodę u sąsiadów. byłeś blisko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 4 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 (edytowane) @miraz ile Twój syn ma teraz lat? Pamiętam go z WZF z Kuźnic...Fajny chłopak. pozdrawiam. Edytowane 4 Kwiecień 2020 przez Annaa 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 (edytowane) 42 minuty temu, Annaa napisał: @miraz ile Twój syn ma teraz lat? Pamiętam go z WZF z Kuźnic...Fajny chłopak. pozdrawiam. 12 W ubiegłe wakacje był na ... a to kolejna zagadka Edytowane 4 Kwiecień 2020 przez miraz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 1 godzinę temu, miraz napisał: a to kolejna zagadka czerwony szlak i tyle ludzi - to muszą być Rysy a w drodze na jaki szczyt ucięła sobie drzemkę moja wnusia ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gielek Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 Giewont 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 4 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 32 minuty temu, Jeeb napisał: a w drodze na jaki szczyt ucięła sobie drzemkę moja wnusia ? a gdzie serduszko za Uszbę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 5 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2020 (edytowane) 13 godzin temu, Annaa napisał: a gdzie serduszko za Uszbę? masz 2 https://www.youtube.com/watch?v=tlLI14RDsmY dajesz zagatke Edytowane 5 Kwiecień 2020 przez Jeeb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 5 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2020 (edytowane) 13 godzin temu, gielek napisał: Giewont też masz serduszko Edytowane 5 Kwiecień 2020 przez Jeeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 5 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2020 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi