gregor_g4 Napisano 13 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 (edytowane) Witajcie, sezon już od dawna za nami niestety, a na tapecie korona a nie narty. W ramach odskoczni od pandemii, wrzucam filmiki moich synów, którzy w tym sezonie zaczęli swoją przygodę z nartami. Filip 5 lat i Kuba 3 lata(chociaż rocznikowo już 6 i 4) zaczęli na oślej łączce w Korbielowie w okresie po 3 Króli. Starszy po 2 dniach złapał zajawkę i zasuwał góra dół do upadłego. Młodszego niestety bardziej interesowały bałwanki, sanki i kotki. Pod koniec lutego udaliśmy się na Sihelne i stamtąd są filmy. Obaj sobie poradzili, chociaż o mlodszego się obawiałem, bo na oślej łączce ani razu sam nie zjechał z góry na dół. Na Słowacji po 2 zjazdach, w końcu zaskoczył i zjeżdża z całej górki samodzielnie, zaczyna skręcać. Starszy poradził sobie bez problemów, jeździ, skręca, ale dość zachowawczo. Dopóki z czymś się dobrze nie oswoi, jeździ, ale nie szaleje, taka jego natura. Długa droga przeda nimi, ale najważniejsze, że im się podoba, ja jestem dumny i zadowolony Pozdrawiam i mokrego dyngusa Kuba: IMG_3831.MOV Filip: IMG_4032.MOVIMG_3824.MOV Edytowane 13 Kwiecień 2020 przez gregor_g4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 13 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 Niestety nie wiem jak dodać filmy, by się wyświetlały, a nie trzeba ich pobierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 13 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 10 minut temu, gregor_g4 napisał: Niestety nie wiem jak dodać filmy, by się wyświetlały, a nie trzeba ich pobierać. Wrzuć na youtube albo na fb, później skopiuj adres z górnego paska w czasie wyświetlania i ten adres wklej do relacji. Hey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 13 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 20 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Wrzuć na youtube albo na fb, później skopiuj adres z górnego paska w czasie wyświetlania i ten adres wklej do relacji. Hey to wiem, myślałem, że jest możliwość wrzucić bezpośrednio na forum, tak jak zdjęcie, bez konieczności wrzucania gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 13 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 Lepiej uploadować na vimeo a nie na yt. Na yt strasznie czepiają się o muzykę i zazwyczaj trzeba tam dawać jakiś badziewny podkład umcy umcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi