JC Napisano 17 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2021 Telefon Rafała był dla mnie kompletnym zaskoczeniem. Zadzwonił i zapytał, czy chciałbym zobaczyć ośrodki narciarskie z góry, z pokłady śmigłowca, który on będzie pilotował? Długo byście się zastanawiali? Ja też nie! Na drugi dzień siedziałem już w żółtym Robinsonie i przy przepięknej pogodzie nagrywałem film, który właśnie oglądasz. We vlogu zobaczysz z góry następujące ośrodki narciarskie: Góra żar Skrzyczne Beskid Sport Arena Szczyrk Mountain Resort Biały Krzyż Cieńków Klepki Nową Osadę Siglany Skolnity Stok Soszów Stożek Czantorię Poniwiec Świniorkę Dziękuję Rafał za wspaniały lot! Film zrealizowany dzięki uprzejmości pilota Rafała oraz firmie Helipoland 8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2021 Swietny pomysl z tym Heli Jacku. Wreszcie moge sobie poukladac w glowie osrodki o ktorych tak wiele slyszalem, ale nigdy nie moglem umiescic w wyobrazni na mapie 👌 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 17 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2021 Fajny pomysł, można szybka zbudować obraz "całości" , krótkiego view na Halę Jaworową mi zabrakło jako naturalnego rozwinięcia Węgierskich 2 i 4 Pozdrawiam mirekn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElectroOnePoland Napisano 22 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2021 Połączenie Szczyrku z Brenną to byłoby coś. Niestety będąc realistą w tym kraju myślę, że to się nie wydarzy. Może za życia naszych dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi