marekbtl Napisano 26 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2024 Cze Może ktoś chce kurtkę na narty - niestety klubowa z naszywkami, ale bardzo ładna i najwyższej możliwej jakości. Firmy JMP - szyte dla klubu na zamówienie - Dermizax 20/20 tys. mebrana. Niezniszczalna. Jeśli Maks jej nie zniszczył, to znaczy się że jest bardzo dobra. Rozmiar 152. Oddam za darmo. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 26 Listopad 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2024 Poszło - nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2024 2 godziny temu, marekbtl napisał: Poszło - nieaktualne. Cholera, szkoda już miałem nadzieję. Może i trochę rękawy by były za krótkie na mnie ale przeszukałem szafę, znalazłem kłębek wełny i druty, mankiety bym sobie wydziergał. W takiej kurtce to mój level od razu by się podniósł o 2 pozimy wzwyż. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 26 Listopad 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2024 Teraz, marionen napisał: Cholera, szkoda już miałem nadzieję. Może i trochę rękawy by były za krótkie na mnie ale przeszukałem szafę, znalazłem kłębek wełny i druty, mankiety bym sobie wydziergał. W takiej kurtce to mój level od razu by się podniósł o 2 pozimy wzwyż. Mariusz - wzrost poziomu gwarantowany - +30% do levelu. Mam jeszcze kijki GS 100 cm - reflektujesz . Ale to tylko 5-cio procentowy bonus. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2024 Muszę to poważnie rozważyć. Do tej pory najkrótsze kijki jakie pamiętam to Scoty dł 115 a mam je ponad 40 lat i ciągle są całe, tależyki przydałoby się tylko wymienić. Później wydłużałem do 120, dalej 125. Ostatnio nabyłem 130 i czekają na jakieś zawody na płaskiej górce coby zwiększyć prędkość na starcie, jak się już rozpędzę to długość nie będzie mi przeszkadzać. Przy obniżonej pozycji w jeździe po trasach te 125 i 120 czasami mi przeszkadzają, może pora wrócić do krótszych, tylko czy aż do 100? Ale ostatnio wybudowali na Hintertuxie tor do jazdy mogul. Myślę, że 100 by mogły być ok. Tylko ten GS. Z pogiętymi kijkami nigdy nie widziałem żadnego zawodnika mogul, z drugiej strony lepiej jeździć z gigantowymi i przykrótkimi pogiętymi kijkami niż bez. No i nie wiem jaki mają kolor, mogą nie pasować do mojego image, może to być problem nie do przeskoczenia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi