moloo Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń (edytowane) Ktoś w sobotę na Rohace na 1 dzień z Bielska - Białej ? Mam wolne miejsce w samochodzie, na cały dzień wyjazd, tak, żeby być chwilę przed otwarciem. Edytowane 9 Styczeń przez moloo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 10 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń i że naprawdę NIKT ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnas22 Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń @Sławek Nikt zareagował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 10 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń zareagował, że nie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń Zareagowałem bo bardzo doceniam takie ogłoszenia, a że nie pojechałem tym czy innym razem, cóż ..., życie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi