brachol Napisano 3 Marzec 2025 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2025 Witam Mam do sprzedania dwa karnety całodniowe Wiślański Skipass, karnetu zakupione w Black Friday, raczej już nie wykorzystam. Sprzedam w cenie zakupu 102 zł za sztukę. Karnet w formie vouchera do wymiany w kasie ośrodków. zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Marzec 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2025 Oczywiście jest możliwość negocjacji ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 5 Marzec 2025 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2025 W dniu 3.03.2025 o 08:48, brachol napisał: Witam Mam do sprzedania dwa karnety całodniowe Wiślański Skipass, karnetu zakupione w Black Friday, raczej już nie wykorzystam. Sprzedam w cenie zakupu 102 zł za sztukę. Karnet w formie vouchera do wymiany w kasie ośrodków. zapraszam Czemu nie wykorzystasz, warunki są mega fajne, piękna pogoda, rano zmarznięte, potem muldy - cały sezon w jednym dniu. Dzisiaj zobaczę jakie warunki na wieczornych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2025 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2025 Nie wykorzysta bo z Poznania trochę ma ale ja bym przygarnął te skipasy coby nie przepadły 😋 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Marzec 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2025 8 godzin temu, moloo napisał: Czemu nie wykorzystasz, warunki są mega fajne, piękna pogoda, rano zmarznięte, potem muldy - cały sezon w jednym dniu. Dzisiaj zobaczę jakie warunki na wieczornych. Właśnie miałem korzystać, ale żona wolała jechać do Czech. Niby w przyszłym tygodniu ma jeszcze wrócić zima, ale jak będzie się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Marzec 2025 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2025 W dniu 5.03.2025 o 21:03, brachol napisał: Właśnie miałem korzystać, ale żona wolała jechać do Czech. Niby w przyszłym tygodniu ma jeszcze wrócić zima, ale jak będzie się okaże. Dzięki Piotr Wykorzystane zostaną sumiennie 🔥 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 Marzec 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2025 4 minuty temu, marcinn napisał: Dzięki Piotr Wykorzystane zostaną sumiennie 🔥 Czyli trafiły w dobre ręce. MIłego pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 8 Marzec 2025 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2025 Jak coś to też mam 2 😀 Chętnie sprzedam, no niestety nie mam jak jechać 😢 Gdyby ktoś potrzebował to pisać 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi