korylcio Napisano Wtorek o 09:20 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 09:20 Hej, Poszukuję googli narciarskich z wymiennymi szybkami w budżecie 300-400 zł, co moglibyście polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano Wtorek o 09:52 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 09:52 28 minut temu, korylcio napisał: Hej, Poszukuję googli narciarskich z wymiennymi szybkami w budżecie 300-400 zł, co moglibyście polecić? Obserwuj teraz na jesieni zalando lounge, wrzucają tam często sprzęt zimowy sportowy, gogle, kaski, odzież. Można trafić coś fajnego w dobrej cenie. Ja tam kupiłem gogle Redbulla (produkcja Austria) mam wymienne szybki magnetyczne (S1, S3) wymiana trwa pół sekundy i nawet nie trzeba się zbytnio starać bo szybka wskoczy sama na właściwe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Wtorek o 12:14 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 12:14 2 godziny temu, pawelb91 napisał: szybki magnetyczne (S1, S3) wymiana trwa pół sekundy i nawet nie trzeba się zbytnio starać Fajna sprawa - miałem takie magnetyczne (Gyro)... jedyny minus - jak sie wywalisz w kopnym śniegu możesz nie znaleźć szyby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano Wtorek o 14:14 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 14:14 Ja użytkuje od jakiegoś czasu Arctica z szybami na magnes i są zajefajne. Wymiana szyby błyskawiczna. Kiedyś miałem POC Iris Comp też miały wymienne szyby tyle tylko, że w tym przypadku nie dało się tego zrobić jadąc kanapą do góry na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano Wtorek o 16:35 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 16:35 Artcica z magnesami. Bardzo dobre gogle uczciwie wycenione nawet bez polowania na promocję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi