KAMYKI Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 Chodzę sobie po sklepach, bo niby przeceny, ale jakoś nie widać ich za bardzo. Sprzedawcy zapowiadają podwyższkę sprzętu na początku przyszłego sezonu o ok. 30 % (twierdzą, że cena euro to wymusi). Nie wiem, czy im wierzyć, jak uważacie, czy ktoś z forumowiczów ma jakieś pojęcie o tym? Pytam, bo zamierzam kupić coś już teraz i nie wiem czy się spinać, czy poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 zależy co chcesz kupić zawsze można pogadać z Robertami oni będą najlepiej zorientowani w temacie tylko że oni raczej mają narty z tych droższych (i lepszych) na półkach sklepowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMYKI Napisano 20 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 zasadniczo myslałem o nartach dla syna (może volkl race tiger, 120 cm), ja cos z odzieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 [ATTACH]509[/ATTACH]a nie lepiej omeglassa moja córka jeździła na takich ostatnie 2 lata i bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 [ATTACH]509[/ATTACH]a nie lepiej omeglassa moja córka jeździła na takich ostatnie 2 lata i bardzo zadowolona A może Fischery, mój syn jeździ też 2 lata i super mu szło... teraz ma przerwę..., a co będzie po tym to nie wiadomo lista firm jest długa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 Witam. To rozumiem, że magazyny wysprzątane ze staroci i teraz będzie już normalnie z cenami? U mnie ceny bez zmian i stałe zawsze w euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 Ja jestem zdania, że warto kupić teraz. Nie ma mądrych i nikt nie przewidzi co stanie sie z kursem Euro ale na dziś mało kto go widzi poniżej 4 zł więc ceny będa na pewno wyższe. Nie liczyłbym też na specjalne obniżki u producentów - przy dzisiejszym przepływie informacji mało kto produkuje na magazyn, bardzo szybko ogranicza sie skale produkcji czego przykładem jest gwałtowne załamanie danych w prawie każdej dziedzinie gospodarki światowej. Firmy szybciej przestały produkować niż się wszystkim ekonomistą wydawało. Teraz ceny są bardzo "przyjemne" i naprawdę można złapać okazje. Ja wykorzystałem ten sezon na wymianę sprzętu i ciuchów dla całej rodziny i nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 Z tego co mi wiadomo ceny sprzetu beda na przyszly sezon wyzsze nawet 30% przez drogie euro i dolara a jedna ze znanych mi firm, info wiarygodne ceny sprzetu ustala sie juz na poczatku roku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 Z tego co mi wiadomo ceny sprzetu beda na przyszly sezon wyzsze nawet 30% przez drogie euro i dolara a jedna ze znanych mi firm, info wiarygodne ceny sprzetu ustala sie juz na poczatku roku:( Jakbym jakiego cynka miał w tym roku. Doposażyłem siebie+moją lepszą ponoć połówkę i chyba w przyszłym roku nic nie będę musiał kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kettenhund Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 No to w takim razie pierwszy "szczał" :Nowy ELAN SLX RACE 155 z wiazaniami ELAN EL 11.0 FUSION RED za 1500 pln bedzie dobrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMYKI Napisano 20 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 a co lepiej volkl racetiger czy fischer RC4 Junior Competition (może race)?, cena zbliżona i parametry chyba też. Zasadniczo wybieram miedzy tymi dwoma (trzema) nartkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blesso Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 Chodzę sobie po sklepach, bo niby przeceny, ale jakoś nie widać ich za bardzo. Sprzedawcy zapowiadają podwyższkę sprzętu na początku przyszłego sezonu o ok. 30 % (twierdzą, że cena euro to wymusi). Nie wiem, czy im wierzyć, jak uważacie, czy ktoś z forumowiczów ma jakieś pojęcie o tym? Pytam, bo zamierzam kupić coś już teraz i nie wiem czy się spinać, czy poczekać. No cóż nie jestem góru w tym temacie ale moim skromnym zdaniem kup to co teraz jest w dobrej cenie można teraz trafic na okazję no chyba żśe ważniejszyjest lans wybór należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Okazja! Znalazłem lekarstwo na podwyżki: http://allegro.pl/item585040463_narty_super_okazja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 http://allegro.pl/item589798174_narty_rossignol_passion_l_154_cm_z_wiazaniami.html#gallery za mna te juz z pol sezonu chodza .. .zebym tylko wiedziala jak jezdza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 http://allegro.pl/item589798174_narty_rossignol_passion_l_154_cm_z_wiazaniami.html#gallery za mna te juz z pol sezonu chodza .. .zebym tylko wiedziala jak jezdza ... Nie dziwię się... ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 http://allegro.pl/item585533042_narty_dynastar_venus_154_wys_0zl_rabat_40_wa_wa.html#gallery z dynastarow jeszcze te mi sie podobaja ... tylko ze ja na nartach tak sie znam ze moge powiedziec ze mi sie podobaja i na tym koniec ... moze jak bym je przetestowala to bym mogla cos wiecej o nich powiedziec ... na parametrach sie nie znam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 http://allegro.pl/item585533042_narty_dynastar_venus_154_wys_0zl_rabat_40_wa_wa.html#gallery z dynastarow jeszcze te mi sie podobaja ... tylko ze ja na nartach tak sie znam ze moge powiedziec ze mi sie podobaja i na tym koniec ... moze jak bym je przetestowala to bym mogla cos wiecej o nich powiedziec ... na parametrach sie nie znam ;/ Te chyba nawet ładniejsze... Przynajmniej wizualnie obie pary super! Niestety też raczej mało znam się na nartkach,jedynie co nieco na tych typowo sportowych Rossignola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 http://allegro.pl/item589798174_narty_rossignol_passion_l_154_cm_z_wiazaniami.html#gallery za mna te juz z pol sezonu chodza .. .zebym tylko wiedziala jak jezdza ... Saphiry i Passiony są dość daremne ... Niestety testowane i żadnej znajomej nie podeszły ... Za to Attraxiony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Za to Attraxiony ... no mow dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 (edytowane) kurcze ja sie na rossignolach /z wyporzyczalni/ uczylam jezdzic ... jak bym te narty mogla kupic to bym sie chyba 10 min nie zastanawiala !!! byly boskie !!! ale ze to stary model to za cholere nie mozna ich dostac ... teraz sa lepsze ... to byly narty z serii T-POWER ... mrauuu Edytowane 24 Marzec 2009 przez mea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Jak chcesz Rosoły stare to mam takie w niezłym stanie http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=76&id_modelu=55 Żona sobie chwaliła:D A jak nowe to lepiej te: http://www.rossignol.com/IV/attraxion-i-chocolate_RA8EA03_product_ski-women-skis-all-mountain.html Kolory są rózne chyba ale niebieski nie występuje. Za to nieźle jeżdrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Jak chcesz Rosoły stare to mam takie w niezłym stanie http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=76&id_modelu=55 Żona sobie chwaliła:D A jak nowe to lepiej te: http://www.rossignol.com/IV/attraxion-i-chocolate_RA8EA03_product_ski-women-skis-all-mountain.html Kolory są rózne chyba ale niebieski nie występuje. Za to nieźle jeżdrzą te stare roski to nie ten model na ktorym sie uczylam ... a te nowe ... narazie drogawe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Nie dziwię się, do nauki to one się raczej nie nadają, to raczej stabilne narty damskie do jazdy średnim i długim skrętem - do szybkiej jazdy. Ale można je też spokojnie ciągnąc ześlizgiem i nie buntują się. Vipery to były bardzo udane modele. A te Attraction to można poszukać zeszłorocznych, jedynki powinno się trafić w okolicach cen nart, które linkowałaś, może troszeczkę drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 kurcze ja sie na rossignolach /z wyporzyczalni/ uczylam jezdzic ... jak bym te narty mogla kupic to bym sie chyba 10 min nie zastanawiala !!! byly boskie !!! ale ze to stary model to za cholere nie mozna ich dostac ... teraz sa lepsze ... to byly narty z serii T-POWER ... mrauuu Pewnie Axium T-POWER;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Pewnie Axium T-POWER;) najprawdopodobniej ... bylo ich duuuzo na soszowie w wyporzyczalni ... uczylam sie jezdzic wlasnie tam /jak jeszcze moglam sobie finansowo na to pozwolic/ i mialam "swoj" egzemplarz na koniec sezonu probowalam je odkupic ale sie wlascicielka nartusa nie zgodzila ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi