JC Napisano 17 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Wybierasz siuę kiedyś do Krakowa? A może by tak zapytać, kiedy mogę podjechać z Krakowa, żeby odebrać kilka NTNów dla innych ... Przecież Robert nie obskoczy całego południa Polski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 w Krakowie NTN'y jeszcze nie dotarły do wybranych punktów, więc pewnie dopiero jutro będą wziąwszy pod uwagę http://www.ntn.pl/artykuly/aktualnosci/?a=7470 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Wybierasz siuę kiedyś do Krakowa? Czwartek Kraków około 9h. Jak dobrze pójdzie to wieczorem Wrocław a w nocy Poznań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 A może by tak zapytać, kiedy mogę podjechać z Krakowa, żeby odebrać kilka NTNów dla innych ... Przecież Robert nie obskoczy całego południa Polski! Źle zrozumiałeś - nie chodzi tu o wysłuygiwanie się czyjąś uprzejmością Robert ma biuro w Krakowie i czasem tu bywa, przy okazji można sie spotkać. Ja w Katowicach będę za tydzień może dwa i wtedy mogę to załatwić - jak będzie szybciej i wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Czwartek Kraków około 9h. Jak dobrze pójdzie to wieczorem Wrocław a w nocy Poznań. To przekręcę jutro do Ciebie i się może jakoś spotkamy jak będziesz miał chwilę czasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 To przekręcę jutro do Ciebie i się może jakoś spotkamy jak będziesz miał chwilę czasu:) Nie ma problemu. Będę miał ze sobą NTN. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Od jutra będą do odbioru w redakcji skionline.pl Wrzucisz jeden do samochodu w czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Wrzucisz jeden do samochodu w czwartek? jasne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Wrzucisz jeden do samochodu w czwartek? Proponuję zabawe Na spostrzegawczość i ciekawą fotkę. Np. od piątku kto pierwszy wrzuci na forum. Ja jestem wykluczony z zabawy i to nie tylko z powodu braku aparatu. Zabawa dotyczy tresci reklamowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 To co ze spotkaniem, może JC zarzadzi jakies. Pzyjedziemy wieksza grupa odbierzemy NTNy i przy okazji pogadamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 Czy ktoś wie czy w Intersporcie w Silesii w Katowicach jest już NTN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 Dzięki uprzejmości Roberta nowy NTN jest już w redakcji. Jeżeli ktoś ma po drodze to zapraszam do odbioru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof W. Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 A gdzie się Szanowna Redakcja znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 A gdzie się Szanowna Redakcja znajduje? Bielsko-Biała Wilsona 7/7 (ścisłe centrum miasta ok. 300 m od ratusza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 Wielkie Dzięki dla Roberta Janusa - właśnie dzisiaj odebrałem NTN - i nie ma mię na jakiś czas - biorę się do czytania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 A na okładce Wojtek Szczepanik Czy ktoś orientuje się czy gdzieś na terenie Nowego Sącza czy okolic da się to zdobyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 a czy ktoś w najbliższym czasie nie będzie przez przypadek przejeżdżał samochodem z zapasem najnowszego NTN-u w bagażniku:) przez Andrychów , Oświęcim lub ew. Kęty??? bo mi jakoś ciężko się teraz wyrwać do szanownej redakcji w BB ,żeby odebrać osobiście ten bezcenny periodyk , a chciałoby się już poczytać co nowego w śniegu piszczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizz Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 Wie może ktoś czy we wszystkich intersportach można nabyć NTNa? np. w Bytomiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 Czwartek Kraków około 9h. Jak dobrze pójdzie to wieczorem Wrocław a w nocy Poznań. Robert, jakbys mogl to zostaw Mihumorowi jeden egzemplarz, mam blisko do Krakowa. Jak bede w Krakowie to sie z nim skontaktuje i sobie odbiore. P.S. Mihumor, mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 Robert, jakbys mogl to zostaw Mihumorowi jeden egzemplarz, mam blisko do Krakowa. Jak bede w Krakowie to sie z nim skontaktuje i sobie odbiore. P.S. Mihumor, mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko;) Nie ma sprawy, juz sie wstepnie z Robertem umówiłem, mam nadzieję, że się to powiedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 robert mniej więcej o ktorej i gdzie w tym wrocławiu będziesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 A na okładce Wojtek Szczepanik Ach ten lokalny patriotyzm :D a juz niedługo Wojtek bedzie ponoc i na taśmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 19 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2009 Ja już mam, normalnie mega zaskoczenie z zadowoleniem:D Z racji, że nie miałem czasu wybrać się do Krakowa poprosiłem qmpla aby pobrał go dla mnie z Intersportu. Były małe obawy czy się nie rozejdzie jak ciepłe bułeczki:o ale o 18 jeszcze był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 19 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2009 potwierdzam dzieki "Janusowi" odebralem NTN i jesli chodzi o artykuly przeczytalem 90% P.S. kazdemu plecam zobaczenie "na zywo" Kneissli i DUELow=> jak dla mnie perfekcja i elegancja estetycznie, az sie boje jak moga wyjsc w praktyce i sie odwroce od moich Fischerkow SL...Drodzy Forumowicze to jest jak "S"klasa,Audi "8", BMW7 nie wiem do czego to porwnac wizualnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2009 Ja mam 2 NTNy więc jakby ktoś chciał to mogę oddać jednego, bo tylko jednego z nich używam, drugi jest zapakowany. Spotkanie w siedzibie NTNu było przesympatyczne, sprawdzałam wcześniej w necie jak wyglada Tomek Kurdziel żeby z Nim pogadać troszkę i bałam się że na żywo Go nie poznam ale sam podszedł do nas:) Przemiły i fajny facet choć... mam lekkie poczucie winy, że zagadałam Go prawie na śmierć...ale cóż... żyje się raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi