Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 W tym roku nie spóźniłam się Spełnienia marzeń, zdrowia i wielu dni spędzonych na nartkach! 100 lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Mariusz,najlepszego!!! Żeby Ci te Góry Świętokrzyskie urosły tak do 3000 m.n.p.m.! :applause: Albo Alpy się przybliżyły,żeby można tak na weekend! :angel: No i najlepszego także w życiu osobistym! :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 „Ubitego śniegu po pachy!” 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Z mojej strony życzę dużo zdrowia:rolleyes:: i chęci do dalszych recenzji z wypadów narciarskich:tongue:Wszystkiego najlepszego w życiu osobistym i zawodowym!: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Dzięki wielkie Chłopaki i jedna Wróżko za pamięć :happy: Bardzo mi miło. Specjalnie dla Was filmik z niesamowitymi ujęciami narciarskimi i nie tylko: [video=youtube;zsKyMNVTFAM] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Życzę Ci Mariusz samych wspaniałych dni w zdrowiu, wśród przyjaciół, i tyle różnych przyjemności do spróbowania, żebyś miał kłopot z ich wyborem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Mariusz, oby nigdy nie zabrakło Ci tej pozytywnej energii i entuzjazmu, którymi starasz się dzielić z nami przy każdej okazji. No i oczywiście zdrowia! :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Marboru Wszystkiego Najlepszego:smile: i żeby lato było dla Ciebie piękne , ale krótkie , bo wiadomo , potem to już do pierwszego śniegu rzut beretem:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Marboru, ja również się przyłączam i życzę sto lat oraz stu dni na nartach rocznie ! No i dużo zdrowia. PS. Gdybyś miał taki domek http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/17313-Domek-frerider%C3%B3w-na-k%C3%B3%C5%82kach-)?p=171892&viewfull=1#post171892 - to pewnie ta setka nie byłaby problemem ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Super życzenia! Miałem bardzo dobry dzień dzisiaj :happy: Również dzięki Wam. Za to jeszcze raz - dziękuję. PS. Czy urodziny nie mogłyby być częściej? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPEEDTBI Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Spóźnione ale cotam :smile: 100LAT z białym puchem pod nartami:rolleyes:: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Mariusz, ja również życzę wszystkiego naj... a szczególnie, żeby Ci wybudowali dłuższe wyciągi w świętokrzyskiem :biggrin: żebyś mógł częściej robić wypady bo robisz to za rzadko no i żeby były co najmniej 7-ki (bo 60 i tak będzie w tym sezonie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Byk Bykowi Bycze życzenia składa :laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2013 Mariusz, wszystkiego co najlepsze. Zdrówka i sił aby pobić te 58. Pozdrawiam PS: Sorry że spóźnione, ale byłem odcięty w Zakopcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siluete Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Późno, ale życzę Ci, żeby Ci na górce na Ustroniu przy dawnym Indiańskim Miasteczku wyciąg wybudowali:-)))) Sto lat Krajanie:-)! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Późno, ale życzę Ci, żeby Ci na górce na Ustroniu przy dawnym Indiańskim Miasteczku wyciąg wybudowali:-)))) Sto lat Krajanie:-)! Siluete zdziwiła byś się, ale pochodzę z Ustronia właśnie... i na tej Górce, o której mówisz stawiałem pierwsze kroki na nartach :happy: Ale zanim dostałem od taty plastikowe Polsporty...to zjeżdżałem na łyżwach, hokejówkach z jej każdej strony :laughing: To były piękne czasy lat 80siątych... ...często je wspominam. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Zdrowia, Zdrowia i jeszcze raz pieniędzy i dzięki za linki do fajnych filmów.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siluete Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Ja też z Ustronia! A konkretnie z PCK, chodziłam do podstawówki dwójki a górkę mam zjeżdżoną na sankach, hehe Siluete zdziwiła byś się, ale pochodzę z Ustronia właśnie... i na tej Górce, o której mówisz stawiałem pierwsze kroki na nartach :happy: Ale zanim dostałem od taty plastikowe Polsporty...to zjeżdżałem na łyżwach, hokejówkach z jej każdej strony :laughing: To były piękne czasy lat 80siątych... ...często je wspominam. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Mariusz wszystkiego co najlepsze z okazji twego okrągłego święta. A co najważniejsze aby "alpy" przerodziły się w to co sobie zaplanowałeś i nie przesłoniły tych prawdziwych. PS: To co pozostało jeszcze drzewo i ........ Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Mariusz, wszystkiego najlepszego,samych wspaniałych dni, uśmiechu, zdrowia i zadowolenia ze wszystkiego co robisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Wszystkiego Najlepszego!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Najlepszego !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Najlepszego Mariusz!!! Przede wszystkim realizacji kolejnych celów!!! Oczywiście zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń!!! PS.No i Janusza na te urodziny... :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi