JC Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 W tym sezonie jeszcze mnie tam nie było. Po wypadach do Tyrolu i Karytnii przyszedł czas na Trentino, a dokładnie region Madonna di Campiglio - Pinzolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 W tym sezonie jeszcze mnie tam nie było. Po wypadach do Tyrolu i Karytnii przyszedł czas na Trentino, a dokładnie region Madonna di Campiglio - Pinzolo. W takim razie proszę i czekam na szybką relację z pobytu. Konkretnie chodzi o warunki śniegowe i jak się spisuje nowe połączenie Pinzolo z MdC. Mój senior równiutko za tydzień się tam wybiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 A ja muszę poczekać do 17 marca! Jutro natomiast Chopok! Po 5 czy 6 latach przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Śniegu to tam chyba takie "niezbędne minimum" jest (na bergfexie piszą że góra: 60 cm a dół 20 cm). Pogoda Wam się niezła szykuje więc czekam na fotki i relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Bardzo mnie cieszy wizyta JC w tym rejonie teraz. Jak znam, życie to napada śniegu, po pas. Ja będę za 2 tygodnie w Andalo w związku z tym nie będę jeździł tylko po sztucznym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 JC Zaginiony w akcji,czy co??? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 JC Zaginiony w akcji,czy co??? :eek: Znalazł się.Teleportował sie do Monachium:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Jak znam, życie to napada śniegu, po pas. Myślisz, że tak będzie? Jedziemy tam na freeski i patrząc na obecny stan pokrywy nie napawa on optymizmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Spokojnie, jeszcze prawie dwa miesiące :biggrin:, też jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Spokojnie, jeszcze prawie dwa miesiące :biggrin:, też jadę. Już luty prawie, a to chyba nie jest zbytnio sprzyjający miesiąc jeśli chodzi o opady? Nie wspominam o marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIND Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Już luty prawie, a to chyba nie jest zbytnio sprzyjający miesiąc jeśli chodzi o opady? Nie wspominam o marcu i prognoza długoterminowa dla italii nie zapowiada jakiś większych opadów sniegu. W tym sezonie dokładnie widać o co chodzi z freeski we włoszech - wielka niewiadoma - dlatego taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 e Znalazł się.Teleportował sie do Monachium:) Do kiedy te targi ISPO trwają?: Żeby JC mógł się Teleportować do Pinzolo i podać świeże info.:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 (edytowane) W takim razie proszę i czekam na szybką relację z pobytu.Konkretnie chodzi o warunki śniegowe i jak się spisuje nowe połączenie Pinzolo z MdC.Mój senior równiutko za tydzień się tam wybiera.Połączenie jest naprawdę ok troszkę długo ok 30 minTak wygląda parking pod PinzoloA tak widok PinzoloNie ma stresu na Madonnie warunki idealne Edytowane 31 Styczeń 2012 przez galdon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 :eek: a gdzie śnieg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 :eek: a gdzie śnieg?? na Pilsku hahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Jestem już w Pinzolo. Przyjechałem w piątek - w sobotę cały dzień sypało. Pojechałam na ispo - przestało. Przyjechałem znowu zaczęło. I jak tu nie wierzyć w tajemne moce... :)Połączenie z Madonną działa Warunki na trasach. Czarna siedemanstka super! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Jestem już w Pinzolo. Przyjechałem w piątek - w sobotę cały dzień sypało. Pojechałam na ispo - przestało. Przyjechałem znowu zaczęło. I jak tu nie wierzyć w tajemne moce... Posiedź tam choćby do piątku żeby te tajemne moce mogły działać.:biggrin: Jak poczytałem seniorowi wieści z Pinzolo to jest teraz rozkapryszony jak małe dziecko. On już wie,że to będzie Jego najgorszy wyjazd.:stupid: I nie pomaga tłumaczenie ,że najwyżej będzie jeździł na Madonnie i Marilewie,bo tam jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Posiedź tam choćby do piątku żeby te tajemne moce mogły działać.:biggrin: Jak poczytałem seniorowi wieści z Pinzolo to jest teraz rozkapryszony jak małe dziecko. On już wie,że to będzie Jego najgorszy wyjazd.:stupid: I nie pomaga tłumaczenie ,że najwyżej będzie jeździł na Madonnie i Marilewie,bo tam jest dobrze. Jak powiesz, że na Madonnie Rosjanki opalają się toples to zmieni zdanie:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Jak powiesz, że na Madonnie Rosjanki opalają się toples to zmieni zdanie:biggrin:To nic nowego.Nie zrobi to na nim wrażenia.I to nie dlatego,że ma 75 lat skończone.On kocha narty a kobiety to najwyżej lubi.:stupid:Najzwyczajniej nie takie rzeczy widział.:applause:[ATTACH=CONFIG]5612[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Tak naprawdę tras w Madonnie nie można porównać do tych w Pinzolo, są o niebo lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAULO6969 Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Witam serdecznie wszystkich na forum mam ogromną prośbe za dwa tygodnie wyjeżdżam do Pinzolo i bardzo bym prosił o informacje o aktualnych warunkach narciarskich . Proszę o szybką informacje bo mam jeszcze możliwość zmiany planów Aktualnie śledzę prognozy i widzę że w Pinzolo coś sypneło ale proszę o informację live Może ktoś aktualnie przebywa w Pinzolo i mógł by mi pomódz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAULO6969 Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Witam bardzo bym prosił o aktualną informacje o warunkach narciarskich w Pinzolo .Wybieram sie tam za dwa tygodnie i mam możliwość zmiany planów Obserwowałem portale pogodowe i kamery web i widziałem że w Pinzolo coś sypneło ale jak to się ma do rzeczywistości to proszę o kilka słów live z góry bardzo dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAULO6969 Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Tak naprawdę tras w Madonnie nie można porównać do tych w Pinzolo, są o niebo lepsze za daw tygodnie wybieram sie do Pinzolo widzę że coś tam sypneło czy warunki aktualnie sie poprawiły czy trzeba szukać czegoś innego proszę o info bo mam możliwość zmiany planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 za daw tygodnie wybieram sie do Pinzolo widzę że coś tam sypneło czy warunki aktualnie sie poprawiły czy trzeba szukać czegoś innego proszę o info bo mam możliwość zmiany planów Możesz śmiało jechać. Warunki bardzo się poprawiły i zawsze możesz przejechać do Madonny di Campiglio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Zdjęcia z dzisiejszego dnia pracy w Trentino. Na zdjęciach ośrodek Alpe Lusia Moena -Bellamonte 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi