[email protected] Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 Idzie teraz dużo aukcji butów bez ceny minimalnej na niemieckim ebay,a buty nowe i przyzwoite,flexy 120,130... http://www.ebay.de/itm/361946435174?ul_noapp=true Jeśli ktoś jest na kupnie... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 Chmm,wprawdzie to nie ebay ale Tak francuzi przeceniają butki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 a u nas, to schowają na lato i wystawią w październiku o 5% taniej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 Czemu nasz intersport tak nie przecenia? Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 39 minutes ago, Hextor said: Czemu nasz intersport tak nie przecenia? bo u nas skalkulowali, że bardziej się opłaca schowac towar do magazynów i wystawić go ponownie na początku nowego sezonu taniej o kilka procent, nie ma potrzeby przeceniać o 80%, bo i tak się sprzeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 A w Polsce stan magazynu podlega opodatkowaniu? Pewnie dlatego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysie Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 Właśnie wróciłem z Francji i nie widziałem porządnych butów w takich cenach, te na zdjęciu to jak widać na etykietach końcówki serii (fin de serie), pojedyncze egzemplarze, nie wiadomo jakie rozmiary. Buty jakie ewentualnie chciałbym kupić (chociaż akurat nie potrzebuję) kosztowały na wyprzedażach powyżej 300 - 400 EUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 11 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 3 godziny temu, krzysie napisał: Właśnie wróciłem z Francji i nie widziałem porządnych butów w takich cenach, te na zdjęciu to jak widać na etykietach końcówki serii (fin de serie), pojedyncze egzemplarze, nie wiadomo jakie rozmiary. Buty jakie ewentualnie chciałbym kupić (chociaż akurat nie potrzebuję) kosztowały na wyprzedażach powyżej 300 - 400 EUR Na tym polega okazyjność wyprzedaży,że nie są wszędzie i wszystkiego. A teraz ,gdyby ktoś potrzebował,idą bez ceny minimalnej wyczynowe rękawice Zienera,niestety dla dzieci,numery 3,5-6,5... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomeC Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 Dnia 9.04.2017 o 15:31, [email protected] napisał: Idzie teraz dużo aukcji butów bez ceny minimalnej na niemieckim ebay,a buty nowe i przyzwoite,flexy 120,130... http://www.ebay.de/itm/361946435174?ul_noapp=true Jeśli ktoś jest na kupnie... Vexario to sklep w którym można wyrwać dobry towar w dobrej cenie. Zrobiłem tam już kilkadziesiąt zakupów w super cenie, z dostawą do Niemiec (adres mojej siostry). Raz spróbowałem z wysyłka do Polski no i niestety było rozczarowanie. Jeśli ktoś planuje u nich zakupy i nie ma możliwości taniej odsyłki to radzę przemyśleć. Polecam płatność przez PayPal, zwracają kasę gdy coś jest nie tak. Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 Dnia 9.04.2017 o 21:27, marcinn napisał: Chmm,wprawdzie to nie ebay ale Tak francuzi przeceniają butki A coś skitourowego? Fajne te przeceny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2017 20 godzin temu, johnny_narciarz napisał: A coś skitourowego? Fajne te przeceny! Chmm,ciężko Maćku z przecenami na sprzęt skiturowy,wiesz że sam szukam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi