leitner Napisano 1 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2018 Wracając ze Szczyrku do Warszawy zahaczyliśmy o Czarny Groń. Na miejsce (po przejechaniu skibusem) docieramy przed 12. Kupujemy karnety 3h i hop na krzesło! Na początek sprawdzamy czerwoną trasę. Warunki świetne! (było ok 5 stopni). Dość twardo i bez przetarć. Ludzi jeszcze mniej - stok niemal prywatny Potem jedziemy na pomarańczowe kanapy. Ludzi troszkę więcej ale i tak bez kolejek. Przez 3h tylko raz staliśmy chyba minutę. Niebieska trasa w bardzo dobrej kondycji - śnieg mokry, ale bez muld. Heady pięknie kroiły ten stok. Zazwyczaj jeździłem długim lub krótkim skrętem. To tutaj 2 lata temu@Mitek nauczył mnie jeździć z kijkami Z czasem dolna ścianka czerwonej trasy zaczęła się degradować - muldy zaczęły rosnąć. Wpadliśmy też na odnowiony Snowpark. Kilka skoków trochę nas rozgrzało. Podziwialiśmy też najświeższe zakupy od TechnoAlpin - armaty TF10 i nówka TR8 Bardzo dobrze spędzony czas. W restauracji przy stoku zjedliśmy jeszcze coś na rozgrzewkę. Pozdrawiam Marcin Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 1 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2018 30 minut temu, leitner napisał: Na miejsce (po przejechaniu skibusem) docieramy przed 12. GAZelą wiecznie żywą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi