Marek R Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 W przyszłym tygodniu będę w Gastein. W śrdoku tygodnia jest nocny slalom w Schladming i zastanawiam się, czy się nie wybrać. Czy wtedy da się tam w ogóle dojechać samochodem, czy będą korki i czy znajdzie się miejsce do zaparkowania auta? Jakie są Wasze dośwaidczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 Byłam na jednym APŚ i powiem szczerze, że warto...jak masz możliwość to trzeba z niej skorzystać - przeżycia niesamowite....co do Twoich pytań niestety nie pomogę, bo w Schladming nie byłam, ale na slalom warto się wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 4 godziny temu, Marek R napisał: W przyszłym tygodniu będę w Gastein. W śrdoku tygodnia jest nocny slalom w Schladming i zastanawiam się, czy się nie wybrać. Czy wtedy da się tam w ogóle dojechać samochodem, czy będą korki i czy znajdzie się miejsce do zaparkowania auta? Jakie są Wasze dośwaidczenia? Jedź dzień przed zawodami na losowanie numerów. Można sobie fotkę strzelić z zawodnikami i autografów parę zebrać. Fajna impreza. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek R Napisano 16 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 10 minut temu, lokiec3 napisał: Jedź dzień przed zawodami na losowanie numerów. Można sobie fotkę strzelić z zawodnikami i autografów parę zebrać. Fajna impreza OK, dzięki. Ale co z logistyką dojazdu,bo o to pytałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 1 godzinę temu, Chrumcia napisał: Byłam na jednym APŚ i powiem szczerze, że warto...jak masz możliwość to trzeba z niej skorzystać - przeżycia niesamowite....co do Twoich pytań niestety nie pomogę, bo w Schladming nie byłam, ale na slalom warto się wybrac Potwierdzam, warto tam jechać, zwłaszcza na nocny slalom. Oj dzieje się, oj dzieje. Jak pojedziesz to zobaczysz!! Obserwuj uważnie okolice mety... GENIESSE DAS LEBEN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi