MAIKEL 1977 Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Buongiorno a tutti gli amanti del bianco e non solo, my od wczoraj na miejscu , przywitał nas dziadek mróz -10 i świeży śnieżek pozdrawiamy i trza się szykować na zabawę bo pogoda dzisiaj bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 4 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Na zachęte 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 to prawie tak jak przepowiadałem w zeszłym tygodniu w relacji @melo7anthony z Kronplatz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 4 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Jest eleganckopozdrawiamy 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Maikel - w przyszłą sobotę też jeszcze będziesz jeździł ? Ja zaczynam od 10.02 swoją przygodę w Dolomitach - tego dnia mam w planach Jochtal i Plose. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 strrrrrasznie dużo narciarzy na tej fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 4 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 6 godzin temu, JurekByd napisał: Maikel - w przyszłą sobotę też jeszcze będziesz jeździł ? Ja zaczynam od 10.02 swoją przygodę w Dolomitach - tego dnia mam w planach Jochtal i Plose. Niestety nie pakowanie i w drogę😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 4 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 My już po pierwszym dzionku , o tym gdzie jeździliśmy nie będę prawił bo nie ma to żadnego znaczenia, najważniejsza jest zabawa a dzisiaj jej nie brakowałokilka fotek dla lepszego snu aha byłbym zapomniał, cisnelismy dzisiaj do 17.30 razem z naszymi młodymi którzy mają po 8 lat 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Warunki do zabawy idealne. Z poprzednich relacji widziałem Młodego w rożnych konfiguracjach rodzinnych, i lekko sie wystraszyłem, ze coś przeoczyłem czytając o "Młodych". Ale kolejne fotki wyjaśniły, ze wyjazd do Kronplatz jest w szerszym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 4 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 1 minutę temu, wojgoc napisał: Warunki do zabawy idealne. Z poprzednich relacji widziałem Młodego w rożnych konfiguracjach rodzinnych, i lekko sie wystraszyłem, ze coś przeoczyłem czytając o "Młodych". Ale kolejne fotki wyjaśniły, ze wyjazd do Kronplatz jest w szerszym gronie. Jesteśmy ze znajomymi którzy szlifują formę na następny wyjazd😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Pięknie @MAIKEL 1977 Tylko pozazdrościć Dzięki za relację i słoneczka życzę jutro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 6 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 Wrzucam kilka fotek z wczorajszego szusowanka , zdjęć pstrykłem malutko bo szkoda było czasu na zatrzymywanie się😆 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamski Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 No pięknie... oglądam i zazdraszczam :-) Ja na Kronplatz muszę jeszcze zaczekać do 10 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 @MAIKEL 1977 - zakupiłeś nowe portki narciarskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 ładna narta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 6 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 3 godziny temu, mifilim napisał: ładna narta Uwielbiam te narty dają niesamowitą frajdę z jazdy w rozjeżdżonym i kopnym śniegu, sztruks też lubi i nawet między kujokami dała radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 @MAIKEL 1977 a mi najbardziej się podobają się zdjęcia z Twoją Małżonką Gratuluję! Na forum mało zdjęć płci pięknej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 (edytowane) A ja się zaczynam pakować... bo jutro już czasu nie będzie... I prognozę na odjazd z domu mam ciekawą... śnieg w Bielsku - ma zacząć padać od 13... więc wieczorny wyjazd się szykuje po białych drogach... Edytowane 6 Luty 2018 przez Azmadan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 6 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 Dzisiaj było pojeżdżone troszkę ambitniej bo okoliczności przyrody na to pozwoliły, pogoda znów dopisała czego chcieć więcej, jutro jedziemy sprawdzić jak smakuje bombardino w Alta Badia 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 6 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 11 godzin temu, wojgoc napisał: @MAIKEL 1977 - zakupiłeś nowe portki narciarskie? Przeprosiłem się ze starymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 7 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 Pozdro z Herniego 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 jak smakowało słynne "Bombardino"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 a kto pije takie majonezy? szybka grappa Williams i do boju... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 7 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 Miała być dzisiaj Alta ale nocne rozmowy Polaków troszkę się przeciągnęły więc wybór do nartowania mógł być tylko jeden 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melo7anthony Napisano 8 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2018 1 godzinę temu, MAIKEL 1977 napisał: Miała być dzisiaj Alta ale nocne rozmowy Polaków troszkę się przeciągnęły więc wybór do nartowania mógł być tylko jeden To zdjątko 3 od końca to...? Herrnegg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi