lifesgood Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 Witam. Szukam odpowiednich butów do swoich nart. Mam na oku Atomic Hawx 1.0 z flexem 100. W skali forumowej moje umiejętności to mocne 6. Wzrost 184cm Waga 74kg Czy ktoś jest w stanie polecić coś lepszego od tych atomiców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 10 minut temu, lifesgood napisał: Czy ktoś jest w stanie polecić coś lepszego od tych atomiców? A co mi tam, polecę: Factor Black Diamond albo Nordici Speedmachine. Co prawda Atomiców nie miałem na nogach ale... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 kolorem to Ci Speedmaszyny podpasują a poważnie to moge polecic Speedmachine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lifesgood Napisano 9 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 1 godzinę temu, flojo napisał: Jak buty masz 100 to musisz do tylu przytyć! Bo inaczej nigdy Ci się nie wypnął ! No do tylu to nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 3 godziny temu, lifesgood napisał: Witam. Szukam odpowiednich butów do swoich nart. Mam na oku Atomic Hawx 1.0 z flexem 100. W skali forumowej moje umiejętności to mocne 6. Wzrost 184cm Waga 74kg Czy ktoś jest w stanie polecić coś lepszego od tych atomiców? Cześć Buty są "do nóg" a nie "do nart". Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 3 godziny temu, lifesgood napisał: Witam. Szukam odpowiednich butów do swoich nart. Mam na oku Atomic Hawx 1.0 z flexem 100. W skali forumowej moje umiejętności to mocne 6. Wzrost 184cm Waga 74kg Czy ktoś jest w stanie polecić coś lepszego od tych atomiców? Na forum już dużo było o butach, każdy ma inną stopę, buty muszą przede wszystkim pasować Tobie. Na forum każdy Ci poleci to w czym jeździ, lub jeździł, nikt nie testował wszystkich. Ty sam musisz wiedzieć czego od butów oczekujesz i z jakiej grupy wybrać. Ja mam Lange Rs 130, dla mnie super ale to nie znaczy że Tobie będą pasować i czy chcesz aż tak twarde buty. Najważniejsze żeby buty były dobrze dopasowane, nie za duże!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Buty są "do nóg" a nie "do nart". Też to chciałem koledze napisać tylko że nie do końca jest to prawda. Bo jaki ma sens kupowanie nart np: Masters i miękkich butów? Odwrotna sytuacja też nie ma sensu. Każdy ma problem dopóki nie dojdzie do punktu że wie co chce i nie musi pytać. Założyłem że kolega źle zadał pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 3 godziny temu, flojo napisał: Jak buty masz 100 to musisz do tylu przytyć! Bo inaczej nigdy Ci się nie wypnął ! Potęga mocy w wypowiedzi. "Wypnąć" to powinieneś 4 litery, żeby Sławek pasem przetrzepał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2018 20 godzin temu, flojo napisał: Jak buty masz 100 to musisz do tylu przytyć! Bo inaczej nigdy Ci się nie wypnął ! Nie wprowadzaj zamieszania ! Sztywność buta nie ma nic wspólnego z wypinaniem. Od tego są wiązania! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi