JC Napisano 14 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2019 W poprzednim filmie wyratrakowałem stok Słotwiny Arena w Krynicy. Przyszedł czas, aby sprawdzić, co narobiłem :)! A, że wyszło mi nawet nieźle, nie będę przecież sam na siebie narzekał, tylko podam wam garść informacji dotyczącej jazdy wieczornej. Dodam, że stok super zmroziło, choć temperatura nie była niska, więc jazda była przednia. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 15 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2019 W tym roku 13 marca na Słotwinach trasa na jeździe wieczornej wyglądała jak na zdjęciu poniżej. Potwierdzam, że miejscami ciemniej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 15 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2019 Arena oświetlenie słabiutko, tu widać jak jest u konkurencji (po prawej) Slotwiny chyba więcej ludzi niż w Arenie, ale nie dziwne bo trasy dłuższe i ciekawsze. Krynicę wspominam bardzo miło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 15 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2019 11 minut temu, surfing napisał: Slotwiny chyba więcej ludzi niż w Arenie, ale nie dziwne bo trasy dłuższe i ciekawsze. Raczej Slotwiny Arena (dawne Azoty) dużo więcej ludzi w sezonie niż Słotwiny. A w połowie marca Slotwiny już nawet nie dzialały. Henryk też już był zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 15 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2019 7 minut temu, WojtekM napisał: Raczej Slotwiny Arena (dawne Azoty) dużo więcej ludzi w sezonie niż Słotwiny. W okresie Noworocznym więcej ludzi było na Słotwinach, a tak naprawdę Słotwiny i Arena powinny chodzić na jednym karnecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 17 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2019 W dniu 14.05.2019 o 14:41, JC napisał: W poprzednim filmie wyratrakowałem stok Słotwiny Arena w Krynicy. Przyszedł czas, aby sprawdzić, co narobiłem :)! A, że wyszło mi nawet nieźle, nie będę przecież sam na siebie narzekał, tylko podam wam garść informacji dotyczącej jazdy wieczornej. Dodam, że stok super zmroziło, choć temperatura nie była niska, więc jazda była przednia. 15 marca jeździłem wieczorem na Słotwinach i potwierdzam: warunki były znakomite, chociaż w ciągu dnia było mokro. Natomiast do oświetlenia rzeczywiście można mieć zastrzeżenia, zwłaszcza na środku. P.S. JC, fajnie, że tym razem film jest krótki. Poprzednie były, moim zdaniem, za długie, trzeba było mieć duuużo czasu, aby je obejrzeć w całości. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi