WojtekM Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 Słuchając nowych kilku nowych płyt (część podpisana, ale nie przez Adriana :p), które nabyłem drogą kupna, zacząłem przeglądać dla dodatkowej rozrywki ofertę biur podróży (np. Wygoda) na drugą połowę października. Kilka ośrodków w Austrii powinno już wtedy działać. Tymczasem ofert zero. Czyżby zainteresowanie wczesnymi wyjazdami w formie zorganizowanej było nikłe? Albo biura boją się wpadki z warunkami? Tak sobie wpadłem na pomysł, że może gdzieś pojadę już za miesiąc z kawałkiem, ale chciałem na zasadzie wygodnej - wsiadam do autobusu z książką, jadę i czytam, na miejscu dają śniadanie i obiado-kolację .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 Też kiedyś szukałem wczesno-sezonowych wyjazdów ale z tym jest bardzo słabo albo brak. Wygoda pierwsze oferty ma na długi weekend listopadowy ale ceny absurdalne: dojazd, 4 noce + 3 dniowy skipass za ponad 2 tyś. Na październik jedynie kojarzę ofertę z "dobraintegracja.pl" pod koniec października robili wyjazdy na Molltaler, teraz widzę że też robią, dojazd chyba jakimś ich busem lub łącza ludzi którzy jadą samochodami. Trzeba się zagłębić w koszty wszystkiego i przekalkulować czy się opłaca, mało czytelnie zawsze mieli podane. Nie korzystałem nigdy z ich oferty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 Jak zwykle niezawodne busy z forum, np. polecam JurekByd, ze Śląska wiele osób jeździ z Gajowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 1 godzinę temu, WojtekM napisał: Adriana pisze na forum ? 1 godzinę temu, WojtekM napisał: może gdzieś pojadę już za miesiąc z kawałkiem, zobaczymy gdzie będzie śnieg - liczę na Zermatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 7 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 20 minut temu, Jeeb napisał: pisze na forum ? Może na jakimś pisze. Ale chyba nie na tych, na których ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 7 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 26 minut temu, Jeeb napisał: liczę na Zermatt Trochę daleko - ale jakby było w dobrej cenie i w formie zorganizowanej (żebym nie musiał się "rąbać" autem), wtedy mogłoby i być Zermatt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi