JC Napisano 25 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2020 3 Zinnen Dolomity - część pierwsza. 3 Zinnen Dolomity dowiedziłem po raz czwarty. Ostatnio byłem tam dokładnie rok wcześniej, w grudniu 2018, kiedy to na niebie rządziło słońce. Tym razem słońce oddało miejsce śnieżnym chmurom, z których przez cały dzień padał śnieg. Na szczęście z ostatniej mojej wizyty miałem zachowany materiał filmowy, który wykorzystałem przy składaniu tego odcinka. 3 Zinnen Dolomity, to bardzo interesujący region narciarski, który w ostatnich latach bardzo się rozwija. Każdego roku na stokach pojawiają się nowego inwestycje, dzięki którym 3 Zinnen Dolomity pretenduje do miana jednego z najlepszych ośrodków w ofercie Dolomitach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2020 KONKURS - Zapowiedź Do wygrania oryginalna kurtka 3 Zinnen Dolomity. Już teraz zasubskrybuj mój kanał https://www.youtube.com/skionlinetv, aby otrzymywać powiadomienia. Wkrótce opublikuję nowy Vlog nagrany w regionie 3 Zinnen Dolomites Ski Resort w Południowy Tyrol - Inne Włochy, w którym znajdziesz szczegółowe informacje, co zrobić, aby stać się posiadaczem tej kurtki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 28 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2020 Fajna ta kurtka - L proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Wrzesień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Na stronę wstawiłem właśnie informację o nowych gondolach w Południowym Tyrolu. Wiadomość, jednych zainteresuje innych nie, ale... Chciałbym Wam zwrócić uwagę na ciekawy przykład dwóch, skrajnie różnych projektów stacji górnych gondoli. Pierwsza to stacja gondoli "Olang 1+2", która stanie na Kroplatzu. Nowoczesna, wręcz futurystyczna, zwracająca uwagę. Druga górna stacja gondoli "King Laurin", gondoli która zastąpi stare, wolne, dwuosobowe krzesło. Stacja ukryta w terenie, zaprojektowana w taki sposób, aby w jak najmniejszym stopniu wyróżniać i zakłócać piękno pasma Rosengarten. Co sądzicie o tych dwóch projektach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Wydaje się że dobrze dobrali obie stacje. Kronplatz jest już i tak bardzo zurbanizowany na szczycie, więc jedna więcej podobna budowla nie przeszkadza, za to stacja gondoli w Carezza fajnie komponuje się w krajobraz i charakterystykę trochę mniejszego ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi