Mitek Napisano 8 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2020 (edytowane) 15 minut temu, Jeeb napisał: jak już to te w wersji Carbon ale normalne też świetne ........... Ty już swoje koleżance doradziłeś w temacie więc dopóki grzecznie nie przeprosisz sugerowałbym siedzieć cicho. Edytowane 8 Marzec 2020 przez Mitek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lula Napisano 8 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2020 4 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Jeżeli Flair to wyższy. SC będzie porównywalne z najwyższymi Flairami SC. To dobry pomysł dla osoby, która ambitnie chce robić postępy. Opisane Flairy - zachowawczy wybór dla pani po 40, która już nie zrobi postępów. Pozdrowienia Czyli rozumiem, że wybrać Flair 76 Elite. Dziękuje Mitek. Jesteś bardzo pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2020 2 minuty temu, Lula napisał: Czyli rozumiem, że wybrać Flair 76 Elite. Dziękuje Mitek. Jesteś bardzo pomocny. Cześć E... na ja Cię postrzegałem jako ambitną chcącą robić postępy czyli Racetiger SC. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2020 21 godzin temu, Mitek napisał: Podkręconym o 15-20 km/h oczywiście wiesz lepiej od firmy http://www.tagheuer-timing.com/en która określa błąd pomiarowy swoich urządzeń poniżej 1/1000 sekundy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2020 19 godzin temu, Mitek napisał: grzecznie nie przeprosisz sugerowałbym siedzieć cicho. obraziłem kogoś ? za dobre rady nie muszę przepraszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaudia20435 Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 Duży wybór nart znajdziesz w https://www.rabatem.pl/oferta-Likwidacja-zimy-w-Intersport-do--70 Profesjonalna obsługa pozwoli dopasować odpowiednie narty do potrzeb każdego. Mają teraz świetną promocję posezonową do -70% rabatu na wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2022 W dniu 8.03.2020 o 18:37, Lula napisał: zyli rozumiem, że wybrać Flair 76 Elite. hej @Lula napisz co w końcu kupiłaś i jak wielkie postępy poczyniłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2022 W dniu 7.03.2020 o 17:19, Zagronie napisał: Mój wnuk fajnie jedzie, @Zagronie ile lat miał wtedy wnuczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagronie Napisano 30 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2022 Chodzi o zjazdy w Koninkach z Tobołowa ? Miał wtedy cztery lata i siedem miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 31 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2022 W dniu 7.03.2020 o 17:19, Zagronie napisał: Mój wnuk, któremu wmusiłem nieco techniki od jego czterech lat, zaczynając naukę od czerwonej trasy(dlatego, że to modne). Po dziesięciu latach, w czasie których wzdragał się przed ćwiczeniami, twierdząc, że umie jeździć. Otóż w zeszłym roku osiągnął wg. swego smartfona na szerokich nartach ponad 70 km/g Jurgowie. Pojechałby szybciej, tylko stok mu nie pozwalał. A tu przykład jego jazdy z tego sezonu. Ja doskonale wiem, ile mu brakuje. Pierwsze to śmig. Gubi się w krótkich skrętach. I mu nie leżą. O dalszych sprawach nie wspominam. Szybkość ma różne oblicza. Jechać szybko na pałę, to prawie każdy potrafi. Zagronie K15.MP4 W dniu 7.03.2020 o 18:53, Mitek napisał: Cześć Piękne okoliczności przyrody tylko narciarz ledwo stoi na nartach. Od początku widać, że był po prostu źle uczony, niestety. Jak chcecie wychować porządnych narciarzy a nie umiecie uczyć to oddajcie ich w ręce specjalistów po prostu. chodzi mi przejazd o którym Mitek napisał że ledwo stoi na nartach a Ty nie potrafisz uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagronie Napisano 31 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2022 Nie wiem o co chodzi. W każdym razie wnuk z tego tematu, jak miał 4,5 roku to tak jeździł(link). Jak teraz jeździ to wiem doskonale. Tematy narciarskie mnie teraz nie interesują. Powrócę do nich być może jesienią. Z pewnością wrócę na stok. To mnie tylko interesuje. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi